Επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις στην Φλώρινα

Ο νεαρός είχε διαρρήξει το σπίτι ενός 80χρονου από το οποίο είχε κλέψει 150 ευρώ, ενώ στα άλλα δυο σπίτια που παραβίασε με την ίδια μέθοδο έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Ένα μήνα κράτησε η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Αμυνταίου για μια διάρρηξη και δυο απόπειρες διάρρηξης που είχαν γίνει σε σπίτια μιας περιοχής της Φλώρινας και, τελικά, κατάφεραν να τις εξιχνιάσουν και να ταυτοποιήσουν ως δράστη έναν 23χρονο Έλληνα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο νεαρός είχε διαρρήξει το σπίτι ενός 80χρονου από το οποίο είχε κλέψει 150 ευρώ, ενώ στα άλλα δυο σπίτια που παραβίασε με την ίδια μέθοδο έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή χωρίς να προλάβει να κλέψει κάτι. Η δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

*** Τρεις άγνωστοι έφτασαν με Ι.Χ. φορτηγό σε μια καφετέρια στην περιοχή Γραμμενίτσα της Άρτας, την διέρρηξαν και άρπαξαν από μέσα τρεις… ροοστάτες ηλεκτρικών φώτων! Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 19χρονος Έλληνας που οδηγούσε το φορτηγό το οποίο κατασχέθηκε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενος για διακεκριμένη περίπτωση κλοπή. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι δύο συνεργοί του και να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές.

*** Σε περιοχή των Σερρών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Πορο?ων και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κερκίνης δύο Ελληνίδες ηλικίας 46 και 39 χρόνων. Λίγο νωρίτερα, η 46χρονη τρύπωσε παράνομα μέρα- μεσημέρι στη μονοκατοικία ενός 83χρονου ενώ η 39χρονη φύλαγε τσίλιες, αλλά τελικά δεν βρήκαν κάτι να κλέψουν. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής από κοινού.

*** Άλλος ένας 22χρονος επίδοξος διαρρήκτης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στη Βέροια από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τοπικού τμήματος, όταν παραβίασε την κεντρική είσοδο ενός κτιρίου και αποπειράθηκε να διαρρήξει την εσωτερική είσοδο του καταστήματος ενός 61χρονου. Στην κατοχή του δράστη, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, κατασχέθηκαν 19 κλειδιά διαφόρων τύπων και μεγεθών.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x