Τένις

Έξω η Σαράποβα!

Σούπερ έκπληξη στο Λονδίνο! Η Μαρία Σαράποβα υπέστη ήττα-σοκ στο δεύτερο γύρο από την Ντε Μπίτρο κι αποκλείστηκε. Αποσύρθηκε ο Τσονγκά (έβδομη σε μια μέρα), εκτός Βοζνιάκι, Ιβάνοβιτς!

Το... ταξίδι της Μαρίας Σαράποβα στο Λονδίνο έλαβε (πολύ) πρόωρα τέλος!

Η Ρωσίδα, νούμερο τρία στον κόσμο ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο του Wimbledon από την Μισέλ Ντε Μπρίτο (Νο 131) με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση! Πολύ κακό παιχνίδι από την Μάσα, με λάθος επιστροφές, κακά χτυπήματα, την ώρα που η αντίπαλός της έπαιζε εντυπωσιακά.

Μάλιστα, η Σαράποβα είχε και αρκετά νεύρα, αφού το χορτάρι ήταν γλιστερό, με αποτέλεσμα να έχει και μια εντυπωσιακή πτώση στο δεύτερο σετ, στο οποίο αν και προσπάθησε να το γυρίσει, δεν τα κατάφερε, αφού δεν επωφελήθηκε τις λίγες ευκαιρίες της.

Έτσι, μετά την Αζαρένκα που αποσύρθηκε, ακόμη ένα φαβορί μας «τέλειωσε» και πλέον... πώς να το χάσει η Σερένα Γουίλιαμς;

Πάντως, επιδημία έχει πέσει στα κορτ του All England Club, αφού σε μια ημέρα συμπληρώσαμε επτά αποσύρσεις! Τελευταία αυτή του Τσονγκά (είχαν προηγηθεί αυτές των Ίσνερ, Αζαρένκα, Στέπανεκ, Τσίλιτς, Νταρσίς, Σβέντοβα), που λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα του κι ενώ ήδη έχανε 2-1 σετ από τον Ερνέστς Γκούλμπις.

Εκτός συνέχειας έμειναν εξίσου, οι Καρολίν Βοζνιάκι (Νο 9) και Άννα Ιβάνοβιτς (Νο 12), αφού ηττήθηκαν 2-0 σετ από τις Πέτρα Τσετόφσκα και Ευγενί Μπουσάρ αντίστοιχα.

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x