Stoiximan Super League

Έξω ο Αφελάι!

Εκτός αποστολής άφησε τον Ιμπραΐμ Αφελάι για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά. Δεν συμπεριλήφθηκαν επίσης Σαλίνο και Γιαννούλης, ενώ επανήλθε ο Ντουρμάζ. Τρεις οι τραυματίες.

Φαίνεται πως το θέμα… Αφελάι δεν έχει τελειώσει στον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ δεν συμπεριέλαβε τον Ολλανδό εξτρέμ στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά στο Φάληρο για τη 17η αγωνιστική (15:00), παρότι εκείνος προπονείτο με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες ημέρες κι έβγαινε προς τα έξω πως παραμένει μέλος της ομάδας και υπολογίζεται όπως και οι υπόλοιποι παίκτες. Ο Ισπανός προπονητής προφανώς δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα (και τη συμπεριφορά) του Αφελάι, που δεν αποκλείεται όσο είναι σε εξέλιξη η μεταγραφική περίοδος να αποχωρήσει.

Εκτός αποστολής έμειναν χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και οι Λεάντρο Σαλίνο και Κώστας Γιαννούλης, που επίσης έχουν εμπλακεί σε σενάρια αποχώρησης από την ομάδα. Αναμενόμενα δεν υπολογίζονται για το προσεχές παιχνίδι οι τραυματίες Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Νταβίντ Φουστέρ και Αλμπέρτο Μποτία (ακολούθησαν θεραπεία), ενώ στα πλάνα του Μίτσελ είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ, παρότι προέρχεται από δίμηνη αποχή λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Ντουρμάζ, Εντινγκά.
Ο τελευταίος τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για το Κονγκό, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x