Τένις

Έξω ο Φέντερερ, «σκοτωμός» Ναδάλ-Μάρεϊ!

Μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ρότζερ Φέντερερ αποχαιρέτησε το Μόντε Κάρλο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ από τον Τσονγκά. Ακάθεκτοι οι Ναδάλ-Μάρεϊ που… θα φάνε τα μουστάκια τους!

«Θύμα» ανατροπής έπεσε ο Ρότζερ Φέντερερ και αποχαιρέτησε στα προημιτελικά το Μόντε Κάρλο! Ο «βασιλιάς» έχασε 2-1 σετ από τον Τζο Τσονγκά (6-3, 2-6, 5-7) κι έτσι δεν θα συνεχίσει στο γκλαμουράτο 1000αρι Masters του Πριγκιπάτου.

Από την άλλη, ο Γάλλος θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Μονφίς-Γκρανογιέρ. Υπενθυμίζεται πως προ ημερών είχε υποστεί ήττα-σοκ ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον δεύτερο γύρο και είχε πει πρόωρα αντίο.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, οι Ράφα Ναδάλ και Άντι Μάρεϊ είχαν πάρει επιβλητικά την πρόκρισή τους στην τετράδα της διοργάνωσης και θα μονομαχήσουν μεταξύ τους με φόντο τον τελικό. Ο Ισπανός, κάτοχος οκτώ(!) τροπαίων στο Μόντε Κάρλο, επιβλήθηκε πανεύκολα 2-0 σετ (6-1, 6-4) του Σταν Βαβρίνκα, ενώ ο Σκωτσέζος εξίσου με straight sets του Μίλος Ράονιτς (6-2, 6-0).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x