Stoiximan Super League

Έξω τρεις, μέσα ο «Ναπολιτάνος»

Χωρίς τους Γιοβάνοβιτς, Χαλκιαδάκη και Μπαμ Μπαμ θα παραταχθεί στη Μυτιλήνη ο Εργοτέλης για τον αγώνα ενάντια στην Καλλονή. Στην αποστολή θα είναι ο δανεικός από τη Νάπολι, Ιγνάθιο Νταβίντ Φίντελεφ.

Με στόχο τον πρώτο ή τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή Σούπερ Λίγκα θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη ο Εργοτέλης, για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην Καλλονή το Σάββατο (30/8).

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των κρητικών στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε την αποστολή που θα τεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη του Γιάννη Μαντζουράκη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τσέρνι, Καβουσάκης, Ρέντζας, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Πίτσος, Καζναφέρης, Μπρούνο, Μπουρσέλης, Λεονάρντο, Κοζορώνης, Χαντί, Στράους, Άλαν, Γιουσούφ, Παμλίδης, Μέγι, Φίντελεφ, Σαϊνάτι.

Απόντες από το εν λόγω ματς θα είναι οι τραυματίες Γιοβάνοβιτς και Χαλκιαδάκης, όπως και ο Μπαμ Μπαμ που έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες.

Αντίθετα, κανονικά θα δώσει το «παρών» ο νεοαποκτηθείς με τη μορφή δανεισμού από τη Νάπολι Αργεντινός στόπερ, Ιγνάθιο Νταβίντ Φίντελεφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x