Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δικαίωση από CAS για Κλίσινα

Δικαίωση για την Ντάρια Κλίσινα από το CAS. H Ρωσίδα προσέφυγε στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο μετά τον αποκλεισμό της, δικαιώθηκε και θα πάρει μέρος κανονικά στους αγώνες.

Κανονικά θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ντάρια Κλίσινα, που σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters δικαιώθηκε από το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό της, η Ρωσίδα άλτρια του μήκους προσέφυγε στο CAS, το οποίο πήρε απόφαση υπέρ της Κλίσινα που θα συμμετάσχει κανονικά στους αγώνες.

«Τα μέρη ενημερώθηκαν ότι η αίτηση έγινε δεκτή και ότι ή αθλήτρια μπορεί να συμμετάσχει κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο» αναφέρει στην σύντομη ανακοίνωσή του το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.

Η Κλίσινα ήταν η μοναδική αθλήτρια από τη Ρωσία που δεν αποκλείστηκε από τους αγώνες, γιατί διέμενε στις ΗΠΑ και δεν είχε κάνει ελέγχους ντόπινγκ στη Ρωσία.

Ωστόσο, το όνομα της Ρωσίδας άλτριας βρέθηκε στην έκθεση Μακλάρεν που αναφέρεται σε ρωσικό ντόπινγκ με κρατική χρηματοδότηση και για αυτό το λόγο αποκλείστηκε.

Η δικαίωση από το CAS σημαίνει ότι θα πάρει κανονικά μέρος στον προκριματικό του άλματος εις μήκος και φυσικά είναι ένα από τα φαβορί για το χρυσό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x