Τένις

Εκθέτει τη Σαράποβα η εταιρεία του φαρμάκου

Κακά μαντάτα για την Μαρία Σαράποβα. Η εταιρεία του φαρμάκου το οποίος βρέθηκε να έχει χρησιμοποιήσει εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταρρίπτει κάποιους από τους ισχυρισμούς της.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τη Μαρία Σαράποβα. Με ανακοίνωσή της η εταιρεία του φαρμάκου το οποίο περιέχει την απαγορευμένη ουσία καταρρίπτει κάποιους από τους ισχυρισμούς της.

Όπως επισημαίνει σε αυτή, η προτεινόμενη χρήση του φαρμάκου είναι για διάστημα μέχρι και έξι εβδομάδων.

Η επισήμανση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη δήλωση της Σαράποβα. Η Ρωσίδα τόνισε χθες ότι λάμβανε το φάρμακο για δέκα χρόνια, δηλαδή ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πολύ μεγαλύτερο συγκριτικά με εκείνο που συστήνει η εταιρεία.

Και μάλιστα, αυτό το έκανε μετά από σχετική εντολή του γιατρού της. Κάτι που προκαλεί μεγάλα ερωτήματα.

«Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του ασθενούς, η θεραπεία μπορεί να κυμανθεί από τέσσερις μέχρι και έξι εβδομάδες, και μπορεί να επαναληφθεί για δύο ή τρεις φορές τον χρόνο. Μόνο οι γιατροί μπορούν να αξιολογήσουν την κατάσταση της υγείας του ασθενούς και να αποφασίσουν εάν αυτός μπορεί να λάβει το φάρμακο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα», αναφέρει.

Αν και παλιότερα η εταιρεία υποστήριζε ότι ο φάρμακο με την ουσία «μελδόνιο» μπορεί να βελτιώσει την ικανότητα εργασίας των υγιών ανθρώπων σε σωματική και ψυχική υπερφόρτωση και κατά τη διάρκεια αποθεραπείας, την Τρίτη επισήμανε στη σχετική ανακοίνωση κάτι τελείως διαφορετικό.

Αναφέρει ότι η ουσία δεν μπορεί να βελτιώσει την απόδοση ενός αθλητή υψηλού επιπέδου, ίσα – ίσα που θα μπορούσε να κάνει το αντίθετο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x