Euro 2016

Εκτός και ο Μήτρογλου;

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να αφήσει και δεύτερο «βαρύ» όνομα εκτός Εθνικής ο Κλ. Ρανιέρι και συγκεκριμένα τον Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με την «SportDay». Ματιές σε Γιαννιώτα.

Η προεπιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι για τους «λεγεωνάριους» της Εθνικής ενόψει των αναμετρήσεων με τα Νησιά Φαρόε (14/11, προκριματικά Euro 2016), Σερβία (18/11, φιλικό) επιφύλασσε έκπληξη. Το γεγονός ότι έμεινε εκτός ο Γιώργος Σαμαράς, αλλά ίσως να μην είναι και η μοναδική, όπως αναφέρεται στον «Τρελό του χωριού» της «SportDay».

Συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το σενάριο να έρθει ακόμη μια, στους ποδοσφαιριστές που θα καλέσει ο Ιταλός προπονητής από το εγχώριο πρωτάθλημα για τα συγκεκριμένα ματς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι κάτι παραπάνω από προβληματισμένος με τον Μήτρογλου. Για την ακρίβεια δεν είναι ικανοποιημένος από τον 26χρονο φορ και «παίζει» πολύ δυνατά να μην τον πάρει μαζί του για τις προσεχείς αναμετρήσεις. Μάλιστα, ο Ρανιέρι παρακολούθησε από κοντά την περασμένη Κυριακή το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και δεν του άρεσε ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων».

Αντιθέτως, «φλερτάρει» με κλήση στην Εθνική ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο Γιώργος Καραγκούνης θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να δει το ματς του Αστέρα με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Super League, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (1/11, 19:30) και θα έχει στο μυαλό του τον εξτρέμ των γηπεδούχων, όπως και στον Γιώργο Ζησόπουλο. Κυρίως όμως στον πρώτο, λόγω και του ότι δημιουργείται κενό στα «φτερά» με την μη κλήση του Σαμαρά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x