Stoiximan Super League

Εκτός ο Ρισβάνης, νοκ άουτ ο Σπυρόπουλος

Δίχως τον Σπύρο Ρισβάνη θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Καλλονή. Πρόβλημα και με Σπυρόπουλο, δύο εβδομάδες εκτός. Ετοιμάζει Μπούι ο Αναστασίου.

Απών από το κυριακάτικο (14/9, 20:30) εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καλλονή για την τρίτη αγωνιστική της Super League θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Σπύρος Ρισβάνης.

Ο νεαρός αμυντικός είχε χτυπήσει στην προπόνηση της Τρίτης και δεν κατάφερε να προπονηθεί την Πέμπτη (πρωί-απόγευμα), ούτε την Παρασκευή και ακολούθησε ατομικό, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για το προσεχές ματς. Ο 20χρονος στόπερ είχε παίξει εννέα λεπτά με τον Λεβαδειακό. Οι Κουτρουμπής και Σίλντενφελντ αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Νάνο, Μπούμπος θα είναι τα πλάγια μπακ.

Επιπλέον, προέκυψε απρόοπτο και με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Ο 22χρονος δεξιός μπακ αποχώρησε από την προπόνηση και ο υπέρηχος που έκανε, έδειξε ότι πρόκειται για μυϊκή ρήξη στον δεξιό ορθομηριαίο τετρακέφαλο. Εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην δράση, σε δύο εβδομάδες. Ο Μπεργκ, που έχει κάνει επέμβαση στην κλείδα, συνέχισε την αποκατάσταση.

Κατά τα λοιπά, οι «πράσινοι» δούλεψαν στην τακτική, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Σκέψεις για τον Μπούι κάνει ο Γιάννης Αναστασίου για τον αγώνα με την ομάδα της Μυτιλήνης. Ο Ολλανδός είχε παίξει 14 λεπτά κόντρα στον Πανιώνιο (για την δεύτερη αγωνιστική), όταν και είχε πάρει τη θέση του Μπούρμπου, ενώ δεν είχε αγωνιστεί καθόλου στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξει Ντίνας, που ήταν εξαιρετικός με την Βιτόρουλ, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για αυτόν ο Γιάννης Αναστασίου σε συνέντευξη του στην Nova.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο στις 11:30 το πρωί και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με την Καλλονή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x