Γενικά

Εκτός Ολυμπιακών αγώνων τα ελληνικά πληρώματα

Για δύο δευτερόλεπτα έμεινε εκτός πρόκρισης η τετράκωπος άνευ ελαφρών βαρών ανδρών, ενώ την έκτη θέση πήρε το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών στο προολυμπιακό κωπηλασίας της Λουκέρνης.

Δεν κατάφεραν τα ελληνικά πληρώματα να πάρουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο μέσω της προολυμπιακής ρεγκάτας της Λουκέρνης.

Η τετράκωπος άνευ ελ βαρών των ανδρών με τους Στέφανο Ντούσκο-Πέτρου-Γιάνναρο-Καραμήτρο πήρε την 3η θέση στον μεγάλο τελικό χάνοντας για μόλις δυο δευτερόλεπτα από τη Γερμανία (που τερμάτισε 2η) το πολύτιμο εισιτήριο, ενώ πρώτη ήταν η Ρωσία που πήρε το άλλο εισιτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τα 1500 μέτρα η ελληνική βάρκα ήταν στην 1η θέση και το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Λίγο νωρίτερα και το άλλο ελληνικό πλήρωμα που διεκδίκησε ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με τις Αναστασία Βόντζου και Γεωργία Δημάκου δεν τα κατάφερες αφού πήρε την 6η θέση στον τελικό κι έμεινε μακρυά από τις δυο πρώτες που έδιναν την πρόκριση.

Έτσι η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με τα δυο πληρώματα που έχουν ήδη πάρει την πρόκριση από το περασμένο παγκόσμιο πρωτάθλημα το διπλό σκιφ των γυναικών (Νικολαϊδου-Ασουμανάκη) και τη τετράκωπο άνευ (Χρήστου-Τσίλης-Τζιάλλας-Αγγελόπουλος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x