Ελλάδα

Έλαμψαν τα «αστεράκια»!

Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει τον τίτλο του MVP στο ματς των «μικρών» άνοιξε η αυλαία του All Star Game Χανίων.

Με τον αγώνα των «μικρών» άνοιξε το πρόγραμμα του All Star Game που διοργανώθηκε φέτος στα Χανιά.

Οι Young Stars, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να πρωταγωνιστεί σε ένα «τρελό» παιχνίδι, πήραν τη νίκη με 82-77 κόντρα στους Rising Stars.

Η ομάδα που διηύθυναν οι Μαρμαρινός και Παπαχατζής διατήρησαν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, με το νεαρό άσο του Ολυμπιακού να παίρνει πάνω του μεγάλο μέρος των επιθέσεων και να αναδεικνύεται MVP στο τέλος του ματς.

Το σύνολο των Μανωλόπουλου και Μυκονιάτη μείωσε στους τέσσερις (66-70) την διαφορά που έχτισαν οι Young Stars, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή.

Δεκάλεπτα: 21-22, 14-15, 12-19, 30-26
RISING STARS (Μανωλόπουλος - Μυκονιάτης): Μποχωρίδης 10, Χουχούμης, Τολιόπουλος 4, Χριστοδούλου 8, Φακοπουλίδης 2, Σκανδάλης 3(1), Μπέμπης 5(1), Λιάπης 3, Μήτογλου 8, Κώττας 6, Χαραλαμπόπουλος 5, Αγραβάνης 20(1τρ., 7ριμπ.), Οικονομόπουλος 3(1), Ζανιδάκης.

YOUNG STARS (Μαρμαρινός - Παπαχατζής): Σλαφτσάκης 4, Σταμάτης 11(2), Κόνιαρης 3(1), Πουλιανίτης 2, Ρεκουνιώτης 10, Παπαπέτρου 17 (8/10 δίποντα), Σπυρόπουλος 2, Σπυριδωνίδης 7(1), Χατζηνικόλας 2, Διαμαντάκος 15 (10 ριμπάουντ), Βεζένκοφ 7(1), Περσίδης, Ξυλάκης 2.

Νικητής στα καρφώματα των Νέων ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, σε έναν διαγωνισμό όπου συμμετείχαν οι Κώστας Μήτογλου (Άρης), Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης (Ολυμπιακός), μαζί με τον νεαρό φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού ο Κώστας Μήτογλου συγκέντρωσε 85 βαθμούς, όσους και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου, λόγω ενός κακού καρφώματος του, περιορίστηκε στους 48 βαθμούς. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος από την άλλη ξεχώρισε από το ξεκίνημα, έχοντας 91 βαθμούς.

Η δεύτερη θέση κρίθηκε ανάμεσα σε Μήτογλου και Αγραβάνη, με τον φόργουορντ του Άρη να επικρατεί με 47 βαθμούς, έναντι 40 του συναθλητή του.

Στον τελικό ο Χαραλαμπόπουλος αντιμετώπισε τον Μήτογλου και επικράτησε για 1 βαθμό (92-91), παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο το εισιτήριο για τον μεγάλο διαγωνισμό της Κυριακής.

Την συμμετοχή του στο μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τριπόντων της Κυριακής εξασφάλισε ο Παναγιώτης Ζανιδάκης, από το Γενικό Λύκειο της Νέας Κυδωνίας, ο οποίος επικράτησε των Βασίλη Τολιόπουλου και Λευτέρη Μποχωρίδη στον τελικό των μικρών.Από την πρώτη φάση εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό των μικρών οι Τολιόπουλος, Μποχωρίδης και Ζανιδάκης, οι οποίοι είχαν 14 πόντους. Ακολούθησαν οι Σταμάτης (13), Λιάπης (9), Χουχούμης (13), Χατζηνικόλας (12).

Ο τελικός ήταν δραματικός, με τον Τολιόπουλο να ξεκινά έχοντας 12 πόντους, ενώ ο Μποχωρίδης τον ξεπέρασε έχοντας 13. Τελευταίος «εκτέλεσε» ο Παναγιώτης Ζανιδάκης, ο οποίος με 14 πόντους επικράτησε των αντιπάλων του, ενώ αποθεώθηκε από το κοινό των Χανιών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x