Γενικά

«Ελάτε για run and fun»!

Κάλεσμα σε κάθε Αθηναίο από τον αντιδήμαρχο Ψυχικού προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα δρώμενο την προσεχή Κυριακή στο επίκεντρο του οποίου θα βρίσκεται το ίδρυμα «Θεοτόκος».

Την Κυριακή στις 9 το πρωί στο άλσος Ψυχικού έχουν προγραμματιστεί μια σειρά αθλητικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων οι οποίες απευθύνονται σε όλους.

Ο αντιδήμαρχος Ψυχικού, Δημήτρης Γαλανης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM και τον Βασίλη Σαμπράκο για το πρόγραμμα που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ημιμαραθώνιους 5 και 10 χιλιομέτρων, δυναμικό βάδισμα, καθώς και αγώνες δρόμου για όλες τις ηλικίες, ακόμη και 50 μέτρα για νήπια.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Γαλάνης:

«Η Φιλοθέη και το Ψυχικό είναι ενιαίος δήμος με πολύ πράσινο. Θέλουμε όχι μόνο οι δημότες μας αλλά και όλοι οι Αθηναίοι να μπορούν να έρθουν και να τρέξουν. Θα είναι run and fun καθώς θα υπάρχουν και παράλληλες δραστηριότητες.

Πολλοί δημότες μας συμμετέχουν και γυμνάζονται κυρίως τα σαββατοκύριακα.

Σήμερα είναι περισσότεροι αυτοί που ασκούνται. Είναι πολλαπλάσιος ο αριθμός. Είναι τρόπος ζωής για πολλούς που αφιερώνουν ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου για να γυμναστούν και να ξεχαστούν και να ξεπεράσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x