TV

Έλενα Τσαγκρινού: «Τα βλέπω όλα στο Voice»

Η παρουσιάστρια των backstage του «The Voice» και τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Otherview», εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο πλατό του «Όλα Ξεκόλλα»

Παρέα με το κουταβάκι της, εμφανίστηκε η Έλενα Τσαγκρινού, η παρουσιάστρια των backstage του «The Voice» και τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Otherview», στο πλατό του «Όλα ξεκόλλα», λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

«Το ήθελα τρία χρόνια. Τη συγκεκριμένη ράτσα!», είπε η Έλενα Τσαγκρινού για το σκυλάκι της.

«Βλέπεις τους κριτές; Ότι φλερτάρουν τους παίκτες; Σεξουαλική παρενόχληση ας το πούμε ανοιχτά», της είπε με διάθεση για χιούμορ ο Θέμος. «Τα βλέπω όλα. Γίνεται (η σεξουαλική παρενόχληση). Έτσι έρχονται οι παίκτες!», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

«Τι θα γίνει με τα σαλιαρίσματα;», ρώτησε ο Θέμος. «Εγώ ξέρω ότι έχουμε πολύ καλά νούμερα. Τα μαθαίνω και εγώ τώρα αυτά!», απάντησε η Έλενα Τσαγκρινού.

Πιστεύει ότι έχει μάθει κάποια πράγματα παραπάνω με τη συμμετοχή της στο «Τhe Voice»; «Αυτό έχει σημασία για εμένα! Εξελίσσομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία. Τραγουδίστρια θέλω να είμαι. Αλλά μου αρέσει πολύ!», απάντησε.

Τι μιλάει περισσότερο στην καρδιά της; «Το να τραγουδάω στον κόσμο!», απάντησε.

Για τα αγόρια του συγκροτήματος, Otherview, Βασίλη Κουμεντάκο και Δημήτρη Ισάρη είπε: «Τα παιδιά είναι αυτά που κάνουν τη δουλειά τη δυνατή από πίσω! Οι επαφές τους! Όλα αυτά! Τους ρωτάω τη γνώμη τους για όλα!».







Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x