Ελλάδα

Ελεύθερος ο Φώτσης κι επιστρέφει...

Το συμβόλαιο του Αντώνη Φώτση με την Αρμάνι Μιλάνο εξέπνευσε την Κυριακή και από Δευτέρα αναμένεται η ανακοίνωση της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. «Επισημοποιείται» η ανανέωση του Διαμαντίδη.

Έτοιμος για τη τρίτη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό είναι και… τυπικά ο Αντώνης Φώτσης. Ο 32χρονος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς την Κυριακή ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τους Ιταλούς.

Έτσι, ο διεθνής άσος που έχει εδώ και καιρό συμφωνήσει με το τριφύλλι για τριετή συνεργασία, αναμένεται να επαναπατριστεί. Δεν είναι απίθανο, ακόμα και την Δευτέρα να ανακοινωθεί και επίσημα από την «πράσινη» ΚΑΕ. Κάτι που αν δεν γίνει αύριο, θα γίνει δεδομένα μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

Η επιστροφή του «Batman» δεν θα είναι η μόνη καλή είδηση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να «σφραγιστεί» και η ανανέωση του αρχηγού, Δημήτρη Διαμαντίδη, αφού υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και το μόνο που απομένει είναι κάποιες τυπικές εκρεμμότητες και στη συνέχεια οι υπογραφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x