Ιταλία

Ελεύθερος ο Νίνης!

Λύθηκε οριστικά η... περιπέτεια του Σωτήρη Νίνη με την Πάρμα! Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε και επισήμως το διαζύγιο με τον Έλληνα άσο που αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του βρίσκεται και επίσημα απ’ την Παρασκευή ο Σωτήρης Νίνης! Όπως αναμενόταν, ο Έλληνας άσος δεν υπολογιζόταν απ’ την Πάρμα, οι δύο πλευρές κάθισαν στο... τραπέζι και αποφάσισαν να ολοκληρώσουν από κοινού τη συνεργασία τους.

Μια συνεργασία που είναι αλήθεια δεν κύλησε όπως θα περίμενε ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού όταν το 2012 αποχωρούσε απ’ την Ελλάδα για να ζήσει το όνειρο του εξωτερικού. Στην πρώτη του χρονιά είχε πολύ περιορισμένο ρόλο, ενώ πέρσι έπαιξε δανεικός στον ΠΑΟΚ.

«Η Πάρμα ανακοινώνει πως ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο –κοινή συναινέσει- με τον παίκτη Σωτήρη Νίνη» αναφέρεται στο σχετικό tweet των «παρμέντσι».

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νίνη να επιστρέφει στην χώρα μας ξανά, ωστόσο κάτι τέτοιο θα φανεί το προσεχές διάστημα. Άλλωστε, ως ελεύθερος πλέον έχει και περισσότερο χρόνο (πέραν της 31ης Αυγούστου) για να βρει ομάδα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x