Σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του βρίσκεται και επίσημα απ’ την Παρασκευή ο Σωτήρης Νίνης! Όπως αναμενόταν, ο Έλληνας άσος δεν υπολογιζόταν απ’ την Πάρμα, οι δύο πλευρές κάθισαν στο... τραπέζι και αποφάσισαν να ολοκληρώσουν από κοινού τη συνεργασία τους.

Μια συνεργασία που είναι αλήθεια δεν κύλησε όπως θα περίμενε ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού όταν το 2012 αποχωρούσε απ’ την Ελλάδα για να ζήσει το όνειρο του εξωτερικού. Στην πρώτη του χρονιά είχε πολύ περιορισμένο ρόλο, ενώ πέρσι έπαιξε δανεικός στον ΠΑΟΚ.

«Η Πάρμα ανακοινώνει πως ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο –κοινή συναινέσει- με τον παίκτη Σωτήρη Νίνη» αναφέρεται στο σχετικό tweet των «παρμέντσι».

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νίνη να επιστρέφει στην χώρα μας ξανά, ωστόσο κάτι τέτοιο θα φανεί το προσεχές διάστημα. Άλλωστε, ως ελεύθερος πλέον έχει και περισσότερο χρόνο (πέραν της 31ης Αυγούστου) για να βρει ομάδα.


Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ