Βόλεϊ

Ελγκέτα: «Μέχρι τον Δεκέμβριο η ΑΕΚ θα έχει διαλυθεί»!

Πικραμένος ήταν μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ΑΕΚ Χόρχε Ελγκέτα για την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά πικραμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στο sport-fm.gr ο Αργεντίνος Χόρχε Ελγκέτα: «Προσπαθούμε να ξεχάσουμε αυτά που συμβαίνουν και να παίξουμε βόλεϊ, αλλά δεν γίνεται, δεν είναι εύκολο. Αν δεν γίνουν αλλαγές δεν θα αντέξουμε και μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχουμε φύγει όλοι και πρώτος εγώ. Με Πέτρογλου και Μπουρκόφσκι θα ήμασταν άλλη ομάδα. Σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν έχω επιλογές στον πάγκο. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο όνομα αλλά μόνο στο ποδόσφαιρο. Ολόκληρη ΑΕΚ και δεν έχει 1.600 ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπουρκόφσκι. Αυτά είναι απίστευτα πράγματα. Θέλω να δουλέψω και να κάνω κάτι καλό αλλά με αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται. Όταν αποφάσισα να έρθω ήξερα ότι υπήρχαν προβλήματα αλλά δεν περίμενα τόσα πολλά. Αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε».

«Μεγάλη διαφορά ο Ολυμπιακός»
Αναφερόμενος στην δυναμική του Ολυμπιακού ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Είναι μακράν ο κορυφαίος Σύλλογος στο πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο το ρόστερ, αλλά και διοικητικά, οργανωτικά, οικονομικά. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα που να μπορεί να τον κοντράρει, έχει μεγάλη διαφορά».

Όσο για την επιστροφή του ως αντίπαλος είπε: «Η δουλειά είναι δουλειά. Έχω εδώ πολλούς φίλους. Πέρασαν και όμορφες και άσχημες στιγμές στον Ολυμπιακό».

Μετά το τέλος του ματς ο Αργεντίνος είχε θερμό εναγκαλισμό με τον πασαδόρο των «ερυθρολεύκων» Κώστα Προύσαλη (φωτό).

inner

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x