Βόλεϊ

Ελγκέτα: «Ο Αγκάμεζ μας κέρδισε μόνος του»

Στην απόδοση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χόρχε Ελγκέτα, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του «δικεφάλου του Βορρά» στον πρώτο τελικό της Volley League.

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ έκρινε σε μεγάλο ποσοστό τον πρώτο τελικό (3-0) της Volley League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και όπως είναι λογικό ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε στην απόδοση του άσου των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Ο Αγκάμεζ είναι μεγάλος παίκτης και κέρδισε μόνος του. Πρέπει να τον σταματήσουμε. Αυτός πήρε το ματς. Εμείς είχαμε 33% στις κόντρα μπάλες σήμερα και αυτοί 52%. Όλες ο Αγκάμεζ. Πρέπει να το παλέψουμε στην συνέχεια», ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός ότι κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έφθασε σε διψήφιο αριθμό πόντων, σχολίασε: «Είναι ένας τελικός. Έτσι γίνεται. Στο δεύτερο σετ είχαμε πολλές κόντρα μπάλες και δεν πήραμε καμία. Αυτά πληρώσαμε. Ήταν όμως ένας αγώνας και τώρα βλέπουμε μπροστά».

Για το ότι πρόκειται για την πρώτη ήττα του από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ: «Ήρθα και δεν ήμασταν καλά. Όταν κερδίζαμε ήμουν καλός, τώρα δεν θα είμαι. Έτσι είναι αυτά. Κοιτάμε μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x