Mini Football

Ελληνική εταιρία πίσω από το WMF World Cup 2017

Η Libero S&T εξάγει τεχνογνωσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα minifootball της Τυνησίας!

Σε μία εποχή όπου η Ελλάδα παλεύει ανάκαμψη της, μια Ελληνική εταιρεία σπάει ξανά τα στενά όρια της χώρας και πρωταγωνιστεί σε παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις!

Η Libero S&T, με εξειδίκευση στο sports marketing και στη διοργάνωση big events κέρδισε την εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας minifootball και τα πιο έμπειρα στελέχη της βρίσκονται αυτήν την περίοδο στην Τυνησία για να στήσουν και να οργανώσουν την Αθλητική Εγκατάσταση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2017. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει στο εργοτάξιο που βρίσκεται πάνω στην παραλία της πόλης και αναμένονται να ολοκληρωθούν στην αρχή της επόμενης βδομάδας.

Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Ρέθυμνο το 2013, η Libero S&T άνοιξε τα φτερά της στήνοντας εντυπωσιακά γήπεδα και διοργανώνοντας μεγάλα events στην Κροατία (2015), και την Ουγγαρία (2017) ενώ ήρθε η ώρα για την παγκόσμια αναγνώριση, με την πόλη Ναμπέλ της Τυνησίας να δέχεται ήδη τις υπηρεσίες και την πρωτοπόρα τεχνογνωσία της, σε μία διοργάνωση η οποία θα φιλοξενήσει 24 χώρες απ' όλες τις ηπείρους, από τις 5 έως τις 16 Οκτωβρίου. Η Ελληνική Εταιρία έχει αναλάβει εξολοκλήρου την κατασκευή γηπέδου και κερκίδων, φωτισμού, ήχου και εν γένει το τεχνικό project management.

Στον Ελληνικό αθλητισμό ίσως δεν είναι όλα τόσο σκοτεινά, ή τουλάχιστον μπορούμε να πούμε πως υπάρχει η τεχνογνωσία για να ξαναβγούμε στο φως. Μία Ελληνική εταιρεία δίνει έτσι το παράδειγμα της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η εμπειρία και ο επαγγελματισμός μπορούν να έχουν γαλανόλευκο χρώμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x