Προορισμοί

Ελληνικοί προορισμοί που ξεχωρίζουν για το 2014

Στην πρώτη δεκάδα με τους προορισμούς που ξεχωρίζουν για τις τιμές τους σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουν, βρέθηκαν δύο ελληνικοί προορισμοί.

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα μέρη εκείνα από όλο τον κόσμο που αξίζει να επισκεφθεί κανείς για τη μοναδική ομορφιά τους και την ίδια στιγμή δεν απαιτούν ιδιαίτερα μεγάλο προϋπολογισμό.

Η λίστα των Best value προορισμών για το 2014 περιέχει τα πάντα. Από πόλεις που έχουν τεθεί υπό την προστασία της UNESCO για την πολιτιστική κληρονομιά τους όπως η Plitvicka Jezera στην Κροατία, μέχρι και την μακρινή Puerto Princesa, στις Φιλιππίνες. Η λίστα είναι αποτέλεσμα των απόψεων των ταξιδιωτών και του αριθμού των κριτικών που έχουν γραφτεί σε περισσότερα από 200 διαφορετικά booking sites και στην trivago. Ένας συνδυασμός περισσοτέρων από 82 εκατ. περιγραφών και του μέσου όρου ξενοδοχειακών τιμών των προορισμών αυτών από το 2012 μέχρι και το 2013, ελήφθησαν υπόψιν προκειμένου να συνταχθεί η best value λίστα της trivago για το 2014.


Την πρώτη θέση στη λίστα των 100 best value προορισμών της trivago 2014 καταλαμβάνει το Ait Benhaddou στο Μαρόκο. Η μέση τιμή διανυκτέρευσης στην πόλη που τράβηξε το ενδιαφέρον μεγάλων σκηνοθετών για τα φυσικά της τοπία και έχει ανακηρυχθεί προστατευόμενη λόγω πολιτιστικής κληρονομίας από την UNESCO κυμαίνεται στα 42 ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x