Γ' Εθνική

Ελπίδες για Γαλανό!

Πιο πιθανή μοιάζει η παραμονή του Γιώργου Γαλανού στον Άρη, από του Χάρη Παπαγεωργίου στην προεδρία του Ερασιτέχνη, σύμφωνα με την «SportDay». Ο λόγος της κόντρας των δύο ανδρών.

«Έφτασα στα όριά μου. Αν δεν παραιτηθεί από τη θέση που κατέχει εγώ δεν ξανά ασχολούμαι. Δεν επιστρέφω», δήλωσε χθες ο Γιώργος Γαλανός, αναφερόμενος στον Χάρη Παπαγεωργίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει διάθεση να ρίξει… νερό στο κρασί του, αλλά μάλλον αυτός θα συνεχίσει να τρέχει τον Άρη. Πως θα γίνει αυτό;

Όπως αναφέρεται στον «Τρελό του χωριού» της «SportDay» πιο πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να παραιτηθεί ο επικεφαλής τον ΑΣ, από το να αποχωρήσει τελικά ο Γαλανός. Λύση εναλλακτική για το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν υπάρχει και ίσως… θυσιαστεί ο Χάρης Παπαγεωργίου, μετά την «σύγκρουση» των δυο τους.

Επιπλέον, μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο λόγος που έφθασαν σε αυτό το σημείο οι σχέσεις του Προέδρου της ΠΑΕ με του ομόλογου του στον Ερασιτέχνη.

Ο πρώτος θέλει να ξεκινήσει άμεσα η εκκαθάριση, ενώ φαίνεται πως κωλυσιεργεί η άλλη πλευρά.

Θα κάνει διορθώσεις

Μέσα σε όλα, υπάρχουν και τα αγωνιστικά. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό στο Καυτανζόγλειο, συγκριτικά με την ομάδα που παρέταξε κόντρα στην Καστοριά.

Ο νεοαποκτηθείς, Φερνάντεζ είναι σε καλή φυσική κατάσταση και αναμένεται να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Γιαννίτση και ο Γκιόλιας θα αγωνιστεί στα χαφ, έχοντας δίπλα του μάλλον τον Γκίνο και όχι τον Λεμονή. Ο Σουνάς θα αγωνισθεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Σταυρόπουλος στο δεξί. Ρένια-Καπνίδης θα είναι το δίδυμο στην επίθεση. Την επανεμφάνιση του με την κίτρινη φανέλα θα κάνει ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, που είναι και προπονητής των τερματοφυλάκων, παίρνοντας την θέση του, Μπαϊμάκη κάτω από το τέρμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x