Ελλάδα

Έμεινε ο «Πέρι»

Με τη φανέλα του Ηλυσιακού θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Περικλής Δορκοφίκης.

Στον Ηλυσιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Περικλής Δορκοφίκης. Ο «Πέρι» ύστερα από συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας των Ιλισίων, Παντελή Γαμπιεράκη, συμφώνησε για το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι διάρκειας δύο ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE HΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Περικλή Δορκοφίκη για δύο ακόμη χρόνια!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, Παντελής Γαμπιεράκης, συναντήθηκε με τον έμπειρο φόργουορντ και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, συμφώνησαν να πορευτούν μαζί για την επόμενη διετία
».

«Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για μένα ότι ο Περικλής παραμένει στον Ηλυσιακό, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που έβαλε το δικό του λιθαράκι για την παραμονή της ομάδας μας στην Α1 την περσινή σεζόν. Έχω πει πολλές φορές πως θέλουμε στην ομάδα παιδιά που αγαπάνε τον σύλλογο και ο Περικλής το απέδειξε έμπρακτα με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο. Περιμένω να πανηγυρίσει και στο μέλλον σημαντικά καλάθια και νίκες, κάνοντας το «μια ωραία πεταλούδα» στην κόρη του! Περικλή, σ' ευχαριστώ!», δήλωσε ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Παντελής Γαμπιεράκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x