Champions League

Έμεινε… παγωτό η «Κυρία» (video)

Ένα γκολ του Σνάιντερ χάρισε στη Γαλατάσαραϊ τη νίκη με 1-0 επί της Γιουβέντους στο… παγοδρόμιο του «Αλί Σάμι Γεν» και μαζί το εισιτήριο για τους «16» αφήνοντας «παγωτό» τους Ιταλούς.

Για δεύτερη φορά στις τρεις τελευταίες συμμετοχές της στο Champions League, η Γιουβέντους αποκλείεται στη φάση των ομίλων. Η Γαλατάσαραϊ στη δεύτερη… δόση του αγώνα που άρχισε χθες και διακόπηκε λόγω χιονόπτωσης επικράτησε 1-0 στο… παγοδρόμιο του «Αλί Σάμι Γεν» και πήρε το εισιτήριο για τους «16» αφήνοντας τους πρωταθλητές Ιταλίας με την παρηγοριά του εισιτηρίου για τους «32» του Europa League.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ με δεξί σουτ από κεφαλιά πάσα του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο 85ο λεπτό πέτυχε το γκολ που έκρινε την πρόκριση.

Τη σεζόν 2009-10 η ομάδα του Τσίρο Φεράρα είχε καταταγεί τρίτη, συγκεντρώνοντας 8 βαθμούς, ενώ η Μπάγερν Μονάχου είχε 10 και η Μπορντό 16, με την τελευταία Μακάμπι Χάιφα να μηνκάνει βαθμολογική συγκομιδή.



Γαλατάσαραϊ (Μαντσίνι): Μουσλέρα, Γκοκχάν Ζαν, Σετζού, Σεμίχ Καγιά, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Σνάιντερ (92’ Γκιουλσελάμ), Ριέρα, Ντρογκμπά, Ουμούτ Μπουλούτ (81’ Εμπουέ).

Γιουβέντους (Κόντε): Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (90’ Τζοβίνκο), Λιχτστάινερ, Πογκμπά, Μαρκίζιο (87’ Κουαλιαρέλα), Ασαμόα, Βιδάλ, Τέβες, Γιορέντε.

Η τελική βαθμολογία του Β’ ομίλου

1. Ρεάλ Μαδρίτης 16 (20-5)
2. Γαλατάσαραϊ 7 (8-14)
3. Γιουβέντους 6 (9-9)
4. Κοπεγχάγη 4 (4-13)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x