Stoiximan Super League

«Εμείς δεν παίζουμε αντιποδόσφαιρο»

Να εξασφαλίσει το ταχύτερο δυνατό την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα χωρίς να παίζει αντιποδόσφαιρο επιδιώκει η Κέρκυρα, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου.

Ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής κι όχι καταστροφικό χαρακτήρισε την Κέρκυρα ο προπονητής της, Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν φουσκώνει τα μυαλά κανενός στην ομάδα, με την παραμονή να είναι πάντα ο πρώτος της στόχος, ενώ αναφέρθηκε και στο πανέμορφο γκολ του Παναγιώτη Ζορμπά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στον Γιώργο Χελάκη και την εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» για:

-το γκολ του Ζορμπά απέναντι στον ΠΑΣ: «Το έχει κάνει και στην προπόνηση. Είναι στα πλεονεκτήματά του οι επιτόπιες ντρίμπλες και το να γυρίζει γρήγορα το σώμα του. Για μας δεν ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη αυτό το εξαιρετικό γκολ, γιατί το κάνει καθημερινά».

-τη φιλοσοφία της Κέρκυρας: «Αυτό που έχουμε ξεκινήσει από πέρσι το συνεχίζουμε. Αλλάξαμε το μισό ρόστερ σε σχέση με πέρσι λόγω των αναγκών της κατηγορίας, αλλά η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια. Θέλουμε να πιέζουμε, να έχουμε την κατοχή, να κυκλοφορούμε την μπάλα και να μην παίζουμε αντιποδόσφαιρο. Δεν έχουμε σαν φιλοσοφία να πάρουμε ένα αποτέλεσμα με τον οποιονδήποτε τρόπο».

-το μεγάλο ροτέισον που κάνει: «Ανέκαθεν το έκανα, σε όποια ομάδα και να εργαζόμουν. Και πέρσι αλλάζαμε 6-7 ποδοσφαιριστές σε κάθε αγωνιστική. Το βάθος σε μια ομάδα το δημιουργείς εσύ με το να εμπιστεύεσαι όλους τους παίκτες. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και τη διοίκηση που μου έχουν αναθέσει εν λευκώ την ομάδα και όλες οι επιλογές είναι δικές μου. Ο ποδοσφαιριστές καταλαβαίνει όταν τον εμπιστεύεσαι κι εμείς παρότι αλλάζουμε πολλά πρόσωπα παιχνίδι με το παιχνίδι, η εικόνα μας δεν αλλοιώνεται».

-το αν αναπροσαρμόζονται οι στόχοι μετά το καλό ξεκίνημα: «Επ ουδενί δεν αλλάζει ο στόχος της ομάδας. Θα αλλάξει εφόσον έχουμε σωθεί μαθηματικά κι εφόσον υπάρχει ο χρόνος για να κοιτάξουμε και πιο ψηλά. Με τέσσερις ομάδες να υποβιβάζονται, θέλουμε άλλους 30 βαθμούς και μετά θα συζητήσουμε το οτιδήποτε».

-το παιχνίδι στη Λιβαδειά την ερχόμενη αγωνιστική: «Το ματς με τον Λεβαδειακό είναι δύσκολο, γιατί και καλούς παίκτες έχει, αλλά και μεγαλύτερη εμπειρία από μας στην κατηγορία. Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε ξεκινήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x