Ελλάδα

«Εμείς φταίμε»

«Εμείς φταίμε. Κανείς μα κανείς άλλος δεν φταίει», τονίζει ο Μάικλ Μπατίστ στην Πράσινη σχολιάζοντας τις εμφανίσεις και τις ήττες του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

«Εμείς φταίμε. Κανείς μα κανείς άλλος δεν φταίει», τονίζει ο Μάικλ Μπατίστ στην Πράσινη σχολιάζοντας τις εμφανίσεις και τις ήττες του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

«Για τις ήττες φταίμε εμείς. Οι παίκτες. Εγώ πιστεύω πως η εικόνα μας και οι ήττες είναι ευθύνη καθαρά δική μας. Εμείς οι 12,οι παίκτες εννοώ και είμαι ξεκάθαρος σε αυτό, πρέπει να καθίσουμε κάτω και να δούμε τι κάνουμε λάθος. Ίσως έφτασε η στιγμή να κάτσουμε και να πούμε κάποια πράγματα όλοι μαζί όπως δεν έχουμε κάνει στο παρελθόν», τονίζει –αρχικά- ο άσος των πράσινων και εξηγεί:

«Φταίμε γιατί δεν ακολουθούμε πιστά το πλάνο μας γιατί χάνουμε τα ματς με αυτόν τον τρόπο. Γιατί οι ήττες μας είναι για μερικές κατοχές για κάποιες φάσεις. Είναι άσχημο να χάνεις έτσι, για φτηνά λάθη. Πρέπει να δούμε όλοι τη νοοτροπία μας, να σκεφτούμε τα πάντα και να κάνουμε άμεσα μια επανεκκίνηση. Επαναλαμβάνω τη δική μας νοοτροπία».

Ο Μάικλ Μπατίστ –στη συνέχεια- επισημαίνει ότι δεν έχει μεγάλη σημασία το πλασάρισμα στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

«Τουλάχιστον υπάρχει αυτό το καλό με το μπάσκετ. Τίποτε δεν τελειώνει τώρα και κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα. Μικρή σημασία έχει το πλασάρισμα στην πρώτη φάση τα πάντα ξεκινούν στο TOP 16. Εκεί αρχίζουν τα πάντα. Πλέον γυρίζουμε στο ΟΑΚΑ στο σπίτι μας, έχουμε τρία παιχνίδια εκεί και θα πρέπει να τα πάρουμε πάση θυσία. Να κάνουμε νίκες στη σειρά και να βρούμε τον ρυθμό μας».

Ο Μπατίστ καταλήγει…

«Ξέρεις, είμαι πολλά χρόνια στο γήπεδο σε αυτή την διοργάνωση και στην ομάδα. Καταλαβαίνω. Ξέρω πως δεν χάνουμε επειδή είμαστε χειρότερη ομάδα ή γιατί δεν έχουμε προετοιμαστεί σωστά. Χάνουμε γιατί φταίμε εμείς οι 12 και εμείς θα πρέπει να πάρουμε την ευθύνη αυτό είναι το σωστό. Κανείς μα κανείς άλλος δεν φταίει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x