Γενικά

Εμφάνιση-έκπληξη από τη Ronda Rousey στο Royal Rumble και πλήρης συμφωνία με το WWE

Η 30χρονη πρώην πρωταθλήτρια του UFC αλλάξε πλέον και επίσημα ρότα στην καριέρα της.

H φημολογία τους τελευταίους μήνες οργίαζε και παρά τις συνεχείς διαψεύσεις των τελευταίων ημερών, η Ronda Rousey έκανε την εμφάνιση της στο Royal Rumble του WWE που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

H 30χρονη πρώην πρωταθλήτρια του UFC δεν συμμετείχε στον ιστορικό πρώτο γυναικείο αγώνα Rumble που έκλεισε την βραδιά, αλλά έκανε την εμφάνιση της λίγο μετά την ολοκλήρωση του όταν η Asuka που κέρδισε θα επέλεγε ποιον τίτλο θα διεκδικήσει στη Wrestlemania.

H Rousey βγήκε στη ράμπα με τη μουσική που τη συνόδευε και στο UFC, το Bad Reputation της Joan Jett, ενώ φορούσε μπλουζάκι και μπουφάν tribute στον "Rowdy" Roddy Piper από τον οποίο έχει πάρει και το παρατσούκλι της.

Όταν ανέβηκε στο ρινγκ έδειξε πολλές φορές το σήμα της Wrestlemania (όπως συνηθίζεται στο Royal Rumble) και αντάλλαξε πολλές ματιές με τη Charlotte Flair και την Alexa Bliss. H Asuka πάντως επέλεξε να μην της δώσει το χέρι της.

inner

inner

Αυτό που έγινε γνωστό λίγο μετά την ολοκλήρωση του event είναι ότι η Ronda Rousey έχει υπογράψει κανονικό συμβόλαιο με το WWE και περιμένουμε πλέον να δούμε ποια θα είναι η πρώτη αντίπαλος της. Λογικά στη Wrestlemania.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x