Κινηματογράφος

«Εμφύλιος» στους υπερήρωες της Marvel στις πρεμιέρες της εβδομάδας

Η επιστροφή των υπερηρώων της Marvel κλέβει τις εντυπώσεις στις πρεμιέρες της εβδομάδας στους κινηματογράφους.

Η επιστροφή των υπερηρώων της Marvel κλέβει τις εντυπώσεις στις πρεμιέρες της εβδομάδας στους κινηματογράφους. Ξεχωρίζει, επίσης, το υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας, «Ο Λύκος της Ερήμου», ενώ κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στις ελληνικές αίθουσες δύο ελληνικά δράματα, ένα θρίλερ και τρία ακόμα κοινωνικά φιλμ.

Ας τα δούμε αναλυτικά

Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος
Περιπέτεια σε σκηνοθεσία Άντονι και Τζο Ρούσο. Έπειτα από ένα επεισόδιο με παράπλευρες απώλειες στη Νιγηρία, 117 χώρες του ΟΗΕ καταθέτουν ένα Σύμφωνο που επιχειρεί να ελέγξει τη δράση των Εκδικητών, δηλαδή της επίλεκτης ομάδας υπερηρώων που εγγυάται(;) την παγκόσμια ειρήνη. Ενώ ο Iron Man δείχνει θετικός σε αυτήν την εξέλιξη, ο Captain America αρνείται να υπογράψει οποιοδήποτε χαρτί περιορίζει τη δράση του. Η κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει αναπόφευκτη, την ίδια στιγμή που ένας εξωτερικός εχθρός έχει βάλει μπροστά το δικό του σχέδιο αποσταθεροποίησης...Πρωταγωνιστούν οι Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σεμπάστιαν Σταν και Ελίζαμπεθ Όλσεν.



Ο Λύκος της Ερήμου
Δραματική, ιορδανική ταινία υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης του Νάτζι Αμπού Νουάρ. Στην Ιορδανία του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ένας μικρός Βεδουίνος και ο μεγάλος αδελφός του συνοδεύουν έναν Εγγλέζο σε ένα επικίνδυνο ταξίδι μέσα στην έρημο.



Ο Προφήτης
Δραματική ελληνική ταινία, που πραγματεύεται την ιστορία ενός στρατιώτη, που εν καιρώ πολέμου, καταφθάνει σε ένα απομονωμένο μοναστήρι στο οποίο έχουν καταφύγει πασιφιστές, αναζητώντας τον πατέρα του. Κανείς δεν γνωρίζει κάτι γι’ αυτόν, αλλά ο στρατιώτης διαπιστώνει πως κάποιοι προσπαθούν να του κρύψουν την αλήθεια. Σκηνοθετεί ο Δημήτρης Πούλος και πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Χρανιώτης, Μενέλαος Χαζαράκης και Στιβ Κρίστοφερ.



SMAC
Eλληνικό δράμα του Ηλία Δημητρίου. Η πρωταγωνίστρια Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη- κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου-υποδύεται την Ελένη, μια χειραφετημένη γυναίκα και πετυχημένη διευθύντρια τράπεζας, μαθαίνει πως έχει καρκίνο. Οι βεβαιότητές της κλονίζονται, αλλά η συναναστροφή της με τον «άστεγο της γειτονιάς» Αντρέα θα την κάνει να δει την πραγματικότητα με απρόβλεπτο τρόπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x