Stoiximan Super League

Έμμεση «επίθεση» σε Ντάλας και Δασκαλόπουλο από Καλλονή!

Δημοσίευμα ιστοσελίδας -που ασχολείται με τη διαιτησία- ενάντια στους Γιώργο Δασκαλόπουλο, Χιου Ντάλας και Χριστόφορο Ζωγράφο, αναδημοσίευσε η Καλλονή στον λογαριασμό της στο twitter.

Τα παράπονα της Καλλονής για τη χθεσινή διαιτησία του Γιώργου Δασκαλόπουλου στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, δεν σταμάτησαν με την λήξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λέσβου αναδημοσίευσε δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο βάλει κατά του Έλληνα διαιτητή, αλλά και των Χιου Ντάλας και Χριστόφορου Ζωγράφου.




Θυμίζουμε πως η Καλλονή διαμαρτύρεται για δυο φάσεις πέναλτι, μια σε κάθε ημίχρονο, με τη φάση στο πρώτο μέρος να εξοργίζει τον τεχνικό του συλλόγου Γιάννη Μαντζουράκη, ο οποίος εντέλει αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x