Betmasters

Εμπιστοσύνη σε Κλέιτον Κέρσο και Ντόντζερς

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τρία σημεία από το αμερικάνικο πρωτάθλημα στο μπέιζμπολ, ποντάροντας περισσότερο στην επικράτηση του Λος Άντζελες επί του Σαν Φρανσίσκο.

Νιου Γιορκ Γιάνκις – Τάμπα Μπέι Ρέις: Δεύτερο παιχνίδι της σειράς τριών αγώνων, με το πρώτο να καταλήγει στη Νέα Υόρκη με 4-1 (9-6 hits). Οι Γιάνκις είναι στην κορυφή της American East με 12-8, ενώ η Τάμπα έχει 11-9. Βασικός pitcher για τους γηπεδούχους αρχίζει ο 26χρονος δεξιόχειρας Τσέις Ουίτλι, στην πρώτη του έναρξη και συμμετοχή φέτος. Ο κόουτς Τζιράρντι αποφάσισε να δώσει μία έξτρα ημέρα ξεκούραση στον Τανάκα, του οποίου η σειρά ήταν να παίξει. Ο Ουίτλι πέρυσι σε δώδεκα αγώνες βασικός είχε 4-3 και ERA 5,23. Για τους Ρέις θέση στο λόφο παίρνει ο 25χρονος δεξιόχειρας Τζέικ Οντορίτσι (2-1, ERA 1,65). Φέτος τα πηγαίνει πολύ καλά: Παίζει σταθερά επάνω από έξι innings, δίνοντας μετρημένα hits και runs. Είναι στο 2-2 απέναντι στους Γιάνκις με ERA 4,66. Ο σούπερ σταρ των γηπεδούχων, Άλεξ Ροντρίγκες, ψάχνει ένα home run για να φθάσει τον τεράστιο Ουίλι Μέις στα 660 καριέρας! Η πρόσφατη παράδοση είναι υπέρ της Νέας Υόρκης, που μέχρι τα μέσα Μαΐου παίζει, σχεδόν, χωρίς ρεπό. Ο Ουίτλι δεν εγγυάται ασφάλεια, όμως η φόρμα των Γιάνκις είναι σημαντική. «Άσος».

Σικάγο Καμπς – Πίτσμπουργκ Πάιρετς: Τρίτο ματς της σειράς των δύο ομάδων της National Central, με το Σικάγο να έχει πάρει το πρώτο παιχνίδι με 4-0 (11-4 hits), πραγματοποιώντας την τρίτη διαδοχική νίκη του. Οι Καμπς έφθασαν το 11-7, ενώ το Πίτσμπουργκ είναι στο 11-9. Βασικός pitcher για τους γηπεδούχους αρχίζει ο 28χρονος αριστερόχειρας Τράβις Γουντ (1-1, ERA 3,24), ο οποίος έχει μέτριες προς καλές εμφανίσεις φέτος στο ενεργητικό του. Σε δεκατέσσερις ενάρξεις με τους Πάιρετς είναι στο 5-7 με 4,35 ERA. Ο συνομήλικός του Τζεφ Λοκ (2-0, ERA 3,32) – ομοίως αριστερόχειρας – αρχίζει για τους φιλοξενούμενους. Βρίσκεται σε ίδια αγωνιστική κατάσταση με τον Γουντ κι έχει πάρει βοήθεια από την επίθεσή του στα ματς που έχει παίξει. Είναι pitcher αντοχής, πάντως, και στην καλή του ημέρα μπορεί να βγάλει και οκτώ innings. Και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικούς batters, ικανούς για μεγάλα πράγματα. Ο Άντριου ΜακΚάτσεν των Πάιρετς έχει πέντε hits στα έντεκα τελευταία at-bats, ενώ για τους Καμπς εξαιρετικός είναι ο third baseman Κρις Μπράιαντ με εννέα RBIs ως τώρα. Καθαρά λόγω μεγαλύτερης εμπιστοσύνης στον Λοκ η επιλογή είναι το «διπλό».

Λος Άντζελες Ντόντζερς – Σαν Φρανσίσκο Τζάιεντς: Μεγάλο ματς για τη National West, με τους Ντόντζερς να είναι πρώτοι με 12-7 και τους Πρωταθλητές Τζάιεντς τελευταίοι στην division με 8-12. Δεύτερο από τα τρία ματς της σειράς, με το πρώτο να το παίρνει το Λος Άντζελες με 8-3 (11-7 hits). Βασικός pitcher για τους γηπεδούχους αρχίζει ο σπουδαίος 27χρονος αριστερόχειρας Κλέιτον Κέρσο (1-1, ERA 4,07), ο οποίος φέτος, όμως, αντιμετωπίζει προβλήματα. Έχει δώσει τουλάχιστον δύο runs σε κάθε συμμετοχή του, αλλά διαθέτει καλή παράδοση με το Σαν Φρανσίσκο με 14-5 σε 26 ενάρξεις, ERA 1,48 και WHIP 0,83. Ακόμη και με τους πάντα επικίνδυνους Τζάιεντς απέναντί του, ο Κέρσο δεν θα έδινε στα καλά του 1,55. Άντε 1,45! Για το Σαν Φρανσίσκο αρχίζει ο 26χρονος αριστερόχειρας Μάντισον Μπουμγκάρνερ (1-1, ERA 4,63), ο οποίος είναι σε ακόμη πιο μέτρια κατάσταση έχοντας τα μισά strikeouts από τον Κέρσο! Είναι ματς που δεν θα κριθεί στις απουσίες των Πούιγκ (Ντόντζερς) και Πενς (Τζάιεντς), μα στο pitching. Και οι δύο αμυντικοί έχουν τεράστιες δυνατότητες, το ζήτημα είναι ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη ημέρα. Από τους δύο ανώτερος είναι ο Κέρσο, που ψάχνει και τη μία μεγάλη νίκη η οποία θα τον επαναφέρει. «Άσος».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
603. ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΓΙΑΝΚΙΣ – ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΪ ΡΕΪΣ: 1 (1,70)
607. ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΜΠΣ – ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΑΪΡΕΤΣ: 2 (1,80)
613. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΝΤΟΝΤΖΕΡΣ – ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΤΖΑΪΕΝΤΣ: 1 (1,55)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x