Επικαιρότητα

Εν αναμονή της απόφασης του Πρωτοδικείου οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ

Μια ακόμη προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσουν τα αναγκαία μέσα για τη λειτουργία της επιχείρησης και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

Το αίτημα των εργαζομένων του ΔΟΛ για ανάκληση της πρόσφατης προσωρινής διαταγής ώστε να είναι εφικτή η εξασφάλιση χαρτιού και η καταβολή μέρους των δεδουλευμένων θα συζητηθεί σε λίγη ώρα, και συγκεκριμένα στις 13:00 στο Πρωτοδικείο.

Ο Οργανισμός ζητά την ανάκληση της απόφασης του προέδρου Πρωτοδικών, με την οποία δεν επιτρέπεται να παραμείνει ανοικτός ένας τραπεζικός λογαριασμός, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο ΔΟΛ. Σύμφωνα με την αίτηση, η απόφαση να μην παραμείνει ανοικτός ο τραπεζικός λογαριασμός δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας. Τονίζεται, δε, πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να παραμείνουν ενεργά τα Μέσα του ΔΟΛ, ενώ επισημαίνεται πως εξαιτίας της έλλειψης χαρτιού δεν κυκλοφόρησαν Τετάρτη και Πέμπτη ΤΑ ΝΕΑ. Παράλληλα γίνεται λόγος και περί απαξίωσης της περιουσίας των τραπεζών καθώς πλέον ο ΔΟΛ δεν είναι λειτουργικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι που θα βρεθούν στο Πρωτοδικείο θα προχωρήσουν σε συμβολική κίνηση κάλυψης του στόματός τους με τσιρότα.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x