Stoiximan Super League

Ένα αλλά… πρόβλημα

Χωρίς τον Χερόνιμο Μπαράλες αναμένεται να αγωνιστεί ο Αστέρας Τρίπολης, κόντρα στην Καλλονή. Ο Αργεντινός είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται. Κανένα άλλο πρόβλημα για τον Στάικο Βεργέτη.

Την επιστροφή του στις νίκες θέλει κόντρα στην Καλλονή, ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες, αντιμετωπίζουν την ομάδα της Μυτιλήνης στο Ολυμπιακό Στάδιο, ψάχνοντας μια νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον ΟΦΗ.

Ο Στάικος Βεργέτης είδε τους Γιώργο Μπαντή και Ντορίν Γκοϊάν να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να είναι απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής και έτσι, το μοναδικό πρόβλημα, πλην των γνωστών Μπαρτολίνι, Ναβάρο και Ερνάντεζ, ακούσει στο όνομα του Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την Κυριακή την ποινή του, ενώ άλλο… θέμα δεν έχει ο νεαρός τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης.

Η προπόνηση της Πέμπτης χωρίστηκε και σήμερα σε δύο μέρη. Το πρώτο περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το δεύτερο είχε πολλές ασκήσεις με μπάλα, για να ολοκληρωθεί η προπόνηση με το «οικογενειακό διπλό» με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κατά τη διάρκεια του προπονητικού προγράμματος και να ακολουθούν τις οδηγίες του Βεργέτη στα θέματα τακτικής.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x