Viral

Ένα εκατομμύριο λόγοι για να… σκοτώσεις μια μασκότ! (video)

Προσοχή: Σκληρές εικόνες! Αλήτικη μασκότ του NBA έκανε φίλαθλο να πιστέψει ότι κέρδισε 1 εκατ. δολάρια (ευστοχώντας σε σουτ από το κέντρο) και πάνω στους έξαλλους πανηγυρισμούς τον… προσγείωσε ανώμαλα

Έχεις πάει στο γήπεδο να δεις την ομάδα σου. Σου λένε ότι έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις 1 εκατ. δολάρια. Ξέρεις ότι είναι πιο απίθανο κι από το να πάρει Grammy η Στέλλα Μπεζαντάκου, αλλά σκέφτεσαι ότι δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Λάθος. Χάνεις! Τον κόσμο κάτω από τα πόδια σου. Και μετά… την ψυχραιμία σου. Γιατί δεν γίνεται να κρατηθείς έπειτα από φάρσες σαν αυτή που σκάρωσε η μασκότ των Γιούτα Τζαζ σε έναν φίλαθλο.

Αφού τον έβαλε λοιπόν να σουτάρει με δεμένα μάτια από το κέντρο κι η μπάλα κατέληξε… μια βδομάδα έξω, τον έκανε να πιστεύει (σε συνεννόηση με τον κόσμο που πανηγύρισε και τον DJ που έπαιξε το «We are the champions») ότι κέρδισε τα λεφτά!

Κι ενώ εκείνος άρχισε να πανηγυρίζει σαν παλαβός βουτώντας στο παρκέ, τον ανάγκασε λίγο μετά να βουτήξει και στη σκληρή πραγματικότητα ότι πιάστηκε εντελώς… κότσος!



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x