Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ένα ματς που πραγματικά απογείωσε τις αισθήσεις!

Και όταν τελείωσε το ματς με ισοπαλία 1-1 είχα την αίσθηση ότι οποιαδήποτε ομάδα απ' τις δύο μπορούσε να έχει νικήσει, αλλά ήταν ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό 90λεπτό που μας είχε εξιτάρει τις αισθήσεις!

Σπάνια έχω μείνει εκστασιασμένος με εικόνα παιχνιδιού που στο ημίχρονο ήταν στο 0-0! Και όταν τελείωσε το ματς με ισοπαλία 1-1 είχα την αίσθηση ότι οποιαδήποτε ομάδα απ' τις δύο μπορούσε να έχει νικήσει, αλλά ήταν ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό ενενηντάλεπτό που μας είχε εξιτάρει τις αισθήσεις!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μια πραγματική ποδοσφαιρική πανδαισία που απογείωσε τις αισθήσεις, με δύο ομάδες που κάθε φορά που περνάγανε τη σέντρα ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να κάνουν φάση! Αλλά και δύο σύλλογοι που οι άμυνες τους, δεν σου δίνουν την αίσθηση πως θα κρατήσουν αποτέλεσμα! Πάνω κάτω με ένα χορταστικό θέαμα που δύσκολα θα ξαναδούμε, λογικά, φέτος! Μία ποδοσφαιρική διαφήμιση, για το προϊόν του αγγλικού πρωταθλήματος και για αυτές τις δύο ομάδες!

Είναι πάντως υπέροχο να μπορείς να δεις ένα τέτοιο ματς με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν στον αγωνιστικό χώρο σκοπιμότητα, που δεν καθυστερούν, που δεν κοιτάζουν πως θα δημιουργήσουν προβλήματα στο διαιτητή και θα χαλάσουν το παιχνίδι αλλά ο πρώτος στόχος τους είναι να παίξουν ποδόσφαιρο!

Φυσικά αν κάποιος βάλει τις φάσεις στο μικροσκόπιο θα βρει λάθη του διαιτητή αλλά όποιος το κάνει θα είναι μίζερος και θα χάνει την ουσία ενός πανέμορφου ποδοσφαιρικού θεάματος! Για τη Σίτι ήταν ένα ματς που σε αφήνει άφωνο γιατί σπάνια ομάδες "βγάζουν" από το σύστημα τους τόσο γρήγορα ένα οδυνηρό αποκλεισμό όπως αυτός στο Μονακό! Και μάλιστα, χωρίς να βγάλει καν κούραση στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα! Κάτι που θα ήταν απολύτως φυσιολογικό με βάση το ρυθμό του αγώνα, την Τετάρτη το βράδυ στο πριγκιπάτο!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x