Δελτία Τύπου

Ένα μεγάλο ρεκόρ για το sport-fm.gr και ένα τεράστιο ευχαριστώ

Ο Αύγουστος του 2015 έφερε ένα μεγάλο ρεκόρ για το sport-fm.gr. Λίγα λόγια προς εσάς που είσαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της επιτυχίας.

Θα θέλαμε για λίγο την προσοχή σας. Μην ανησυχείτε δεν θα σας καθυστερήσουμε, ξέρουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμoς.

Απλά θέλουμε να μιλήσουμε για κάτι που σας άφορα άμεσα. Και σας αφορά άμεσα γιατί είσαστε μέρος του ή για να το πούμε καλύτερα είστε αναπόσπαστο κομμάτι του.

Τους μήνες που πέρασαν, λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα από τον Απρίλιο και μετά, η επισκεψιμότητα του sport-fm.gr αυξήθηκε κατά 792.000 μοναδικούς επισκέπτες.

Θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γι αυτό. Και γιατί διαλέξαμε τη συγκεκριμένη ημέρα για να σας μιλήσουμε για το προηγούμενο τετράμηνο, θα ρωτήσετε και θα έχετε δίκιο. Θα σας πούμε αμέσως.

Γιατί αυτή η τεράστια αύξηση μεταφράστηκε τον Αύγουστο σε ένα μεγάλο ρεκόρ επισκεψιμότητας. Ένα ρεκόρ που κρατούσε από τον Ιούνιο του 2014, τον μήνα της μεγάλης επιτυχίας της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ.

Εκείνο το ρεκόρ, όχι μόνο έσπασε αλλά διαλύθηκε (για να το θέσουμε κομψά) με περίπου 100.000 περισσότερους μοναδικούς επισκέπτες στο site και έρχεται ως επιστέγασμα μίας συνεχόμενης αύξησης.

Σε σχέση με τον Ιούλιο η άνοδος του sport-fm.gr μεταφράστηκε σε 10% αύξηση στους μοναδικούς επισκέπτες, 12,37% στις επισκέψεις και 11,34% στις θεάσεις σελίδων.

Αυτά με τους αριθμούς, δεν θα σας κουράσουμε άλλο, απλά θα τονίσουμε ότι αυτά τα νούμερα φέρνουν το sport-fm.gr στις κορυφαίες θέσεις των ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Δεν πανηγυρίζουμε φυσικά, γιατί ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας μέχρι να φτάσουμε εκεί θέλουμε. Σε όλα τα επίπεδα.

Προς το παρόν, ολόκληρη η συντακτική ομάδα του sport-fm.gr λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας και σας υποσχόμαστε συνεχή προσπάθεια.

Και ένα πανηγυρικό gif

inner

Υ.Γ. Η φωτογραφία του Μαικλ Τζόρνταν συνοδεύει το κείμενο όχι γιατί συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με την Αυτού Μεγαλειότητα, αλλά γιατί προσπαθούμε και εμείς να κάνουμε τέτοια αλματάκια στο γραφείο για να πανηγυρίσουμε. Spoiler Alert: Αποτυγχάνουμε παταγωδώς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x