Γαλλία

Ένα μήνα φυλάκισης στον Μπραντάο

Φυλάκιση ενός μήνα με αναστολή και πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επέβαλε το γαλλικό δικαστήριο στον επιθετικό της Μπαστιά Μπραντάο, για την κουτουλιά που είχε δώσει στον Τιάγκο Μότα στο ματς με την Παρί.

Ένας μήνας φυλάκισης με αναστολή και 20.000 ευρώ πρόστιμο ήταν η τελική απόφαση του δικαστηρίου της Γαλλίας στην υπόθεση του Μπραντάο. Ο παίκτης της Μπαστιά είχε δώσει κουτουλιά στον Τιαγκό Μότα στη φυσούνα του «Παρκ ντε Πρενς», κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας ήττας της ομάδας του από την Παρί τον περασμένο Αύγουστο, με το περιστατικό να αποκαλύπτεται μέσω του βίντεο του αγώνα.

Πέρα όμως από τη γαλλική ομοσπονδία, που τον είχε τιμωρήσει με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ο χαφ της Παρί έκανε και μήνυση στον Βραζιλιάνο επιθετικό, με την υπόθεση να περνάει στα πολιτικά δικαστήρια. Ο πολιτογραφημένος Ιταλός διεθνής έκανε λόγο για απειλές εντός γηπέδου και πως ο Μπραντάο τον περίμενε εσκεμμένα στη φυσούνα.

«Κατά τη διάρκεια μια σύγκρουσής μας στον αγώνα μου είπε ότι θα με περίμενε. Νόμιζα ότι το είπε μέσα στην ένταση του παιχνιδιού. Δεν είχα ιδέα ότι το εννοούσε», είπε ο Τιάγκο Μότα.

Ο επιθετικός της Μπαστιά επιστρέφει στην αγωνιστική δράση τον Φεβρουάριο του 2015, όταν και λήγει η τιμωρία του.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x