Ελλάδα

Ένα… θηρίο στον Ηλυσιακό

Την απόκτηση του Τσέικχ Μποντζ ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός.

Παίκτης του Ηλυσιακού είναι και επίσημα ο Τσέικχ Μποντζ. Ο Σενεγαλέζος σέντερ (26 χρ., 2.08 μ.), ο οποίος είναι… μετρ στα κοψίματα, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα του Δημήτρη Λιόγα.

Την περσινή χρονιά, ο απόφοιτος του Σινσινάτι είχε κατά μέσο όρο 5,1 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,6 τάπες σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Cheikh Mbodj (Τσέικχ Μποντζ). Ο Σενεγαλέζος σέντερ (26 χρ., 2.08 μ.) αποτελεί προσωπική επιλογή και ανακάλυψη του Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος εκτίμησε τα απίστευτα αθλητικά προσόντα του απόφοιτου του Σινσινάτι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 20’ συμμετοχής κατά μέσο όρο ο Μποντζ είχε 2,6 κοψίματα μ.ό. ενώ σκόραρε 5,1 π. και μάζευε 4,7 ριμπάουντ.

Πρόκειται για ιδιαίτερα αλτικό παίκτη, με εξαιρετική σωματοδομή, ο οποίος θα αποτελέσει “φόβητρο” κάτω από το καλάθι του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης, κάνοντας πράξη, άμεσα, την επιθυμία του Έλληνα κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σενεγαλέζο, διάρκειας ενός έτους.

Η διοίκηση της ΚΑΕ, συνεχίζει την προσπάθεια δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, με στόχο να κάνει υπερήφανο τον κόσμο του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ για μία ακόμη σεζόν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x