Betmasters

Εναντίον του Ολυμπιακού momentum και αποδόσεις

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη της Ντνίπρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ποντάροντας στο ντεφορμάρισμα των «ερυθρόλευκων» και στο εξωπραγματικό 4,35 του «διπλού».

Στην τελευταία πεντάδα αγώνων, για όλες τις διοργανώσεις που μετέχει, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα έχει πάρει μόνο μία νίκη: Το 3-0 με τον Εργοτέλη, ανοίγοντας το σκορ στο 71΄. Στην Τούμπα, νωρίτερα, έπαιξε για το 0-0, ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ αλλά δεν κέρδισε. Το 1-1 με την ΑΕΚ, για το Κύπελλο, κολακεύει τους «ερυθρόλευκους» όσο οξύμωρο σχήμα κι αν μοιάζει η διαπίστωση, ενώ στο Κίεβο – χωρίς να νιώθει την πίεση της ουδέτερης έδρας της Ντνίπρο – ηττήθηκε με 2-0, δεχόμενος δύο τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

Δικαιούται να φωνάζει στο τέλος για διαιτητικά σφάλματα εναντίον του και η αλήθεια είναι πώς με πιθανό 2-1 στην Ουκρανία, η αντιμετώπισή μας θα ήταν διαφορετική στην προκειμένη περίπτωση. Κι ας έχει προηγηθεί μία κακή εμφάνιση στη «Λεωφόρο», όπου πλην της ευκαιρίας του Ντουρμάζ δεν έχει κάτι άλλο να δείξει ο Ολυμπιακός. Η αναβολή της Σούπερ Λιγκ για μία εβδομάδα λειτουργεί υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι μπορούν να φορτσάρουν πιο άνετα και να ξοδέψουν παραπάνω δυνάμεις με την Ντνίπρο.

Όπως ήρθε, όμως, το πράγμα δεν είναι φαβορί για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και το κυριότερο δεν είναι φαβορί του 1,67! Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν άλλη πρόσφατη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, πλην του 2-0 του Κιέβου. Έκαναν μίνι προετοιμασία στην Τουρκία και σίγουρα είναι πιο ξεκούραστοι – όσο κι εκτός ρυθμού – από τον αντίπαλό τους. Το σκορ του πρώτου αγώνα, που δύσκολα ανατρέπεται, δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του Μίρον Μάρκεβιτς να περιμένει, να «ροκανίσει» το χρόνο που θα κυλά υπέρ της και κάποια στιγμή να πετύχει ένα γκολ που θα… τελειώσει τον Ολυμπιακό.

Αν γίνει αυτό τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάχνουν τέσσερα για την πρόκριση! Ουσιαστικά, οι πιθανότητες του προτεινόμενου «διπλού» θ΄ αυξηθούν στην εξέλιξη του αγώνα ακόμη κι αν πιθανό 1-0 των Πειραιωτών γίνει 1-1. Διότι εκεί θα έχει τελειώσει και η πρόκριση μία και καλή. Αποδυναμώνεται το 1,67 του «άσου» με τη λογική τούτη και σε μία χρονική στιγμή που πέραν των στοιχηματικών τιμών είναι εναντίον του Ολυμπιακού η φόρμα και η εν γένει αγωνιστική παρουσία του.

Ο Αμπιντάλ αντικαταστάθηκε μ΄ ένα προβληματικό στόπερ (οι γκέλες του δεν τον βοήθησαν να σταθεί στη Σάλκε) όπως ο Σαντάνα, ο οποίος μόνο ηρεμία δεν μεταδίδει στην άμυνά του. Είναι κακός με την μπάλα στα πόδια και κάνει αβίαστα λάθη. Λογικά δεν θα γνωρίσει μεγάλη πίεση, αλλά και πάλι δεν είναι εμπιστοσύνης. Θέμα των γηπεδούχων και στα τελευταία ματς, που αναφέραμε παραπάνω, αποτελεί η μη παραγωγική επίθεση. Σκοράρουν με δυσκολία και μικρή συχνότητα. Εν προκειμένω χρειάζονται τουλάχιστον δύο γκολ!

Δεν προκύπτει ότι μπορούν να τα πετύχουν απέναντι σε μία ομάδα που θα κατέβει να παίξει άμυνα. Ο Μάρκεβιτς έχει αποκλείσει τον Ολυμπιακό και με τη Μέταλιστ, έχοντας νίκη με 2-1 στο «Καραϊσκάκης» και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο! Είναι καλός, τακτικά, προπονητής. Του αρέσει η άμυνα, όμως είναι γνωστός για το προσεγμένο και προσεκτικό επιθετικό παιχνίδι των ομάδων του.

Προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με τον Κάλινιτς (μπήκε αλλαγή στο πρώτο ματς), που είναι επικίνδυνος, ενώ στηριζόμαστε στο γκολ που περιμένουμε να σκοράρει η Ντνίπρο στην ποιότητα του Κονοπλιάνκα, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα παίζει σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ! Λείπει ο τιμωρημένος Μανιάτης για τον Ολυμπιακό και ο πάντα πολύτιμος, ειδικά σε τέτοια ματς, Φουστέρ. Λογικό είναι ν΄ αναμένεται ένα ξεμπούκωμα του φαβορί, μετά τις τελευταίες προβληματικές εμφανίσεις. Μακάρι να γίνει με τους Ουκρανούς και να έρθει και η πρόκριση. Από το ευχολόγιο, όμως, μέχρι το αν μπορεί και το που αξίζει να μπουν χρήματα, ως στοιχηματικό ενδεχόμενο, η απόσταση είναι μεγάλη.

Ανάμεσα στο 12,00 του Κονοπλιάνκα και στο 9,00 του Κάλινιτς επιλέγουμε το «12άρι», λόγω ποιότητας του παίκτη και απόδοσης, για πρώτο σκόρερ. Ο Ολυμπιακός μετρά έξι σερί ευρωπαϊκές νίκες στο «Καραϊσκάκης». Λύγισε Γιουβέντους και Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εκείνος ήταν άλλος Ολυμπιακός σε σχέση μ΄ αυτόν του Περέιρα. Ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν έχει κερδίσει ποτέ ουκρανική ομάδα εντός έδρας (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες). Οι συνθήκες για να το πετύχει τώρα δεν είναι υπέρ του.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
160. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΤΝΙΠΡΟ: 2 (4,35)
160. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΤΝΙΠΡΟ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ – ΚΟΝΟΠΛΙΑΝΚΑ (12,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x