Κώστας Νικολακόπουλος

Ένας άλλος Μοντέστο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τη μεταγραφή του Ολυμπιακού από τη Γαλλία. Και…κάτι για τις εκλογές της Λίγκας!

Τα φώτα είναι όλα στραμμένα στον Καρντόσο-λογικά. Ας ασχοληθώ εγώ λίγο με τον Ρομάο, τον πιο πολυσύνθετο από τους καινούργιους παίκτες του Ολυμπιακού. Και νομίζω ότι οι ερυθρόλευκοι τον πήραν γιατί στο πρόσωπό του βλέπουν ένα νέο Μοντέστο! Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο Μοντέστο βλέπει στο πρόσωπο του Ρομάο ένα…Μοντέστο!

Ο Αφρικάνος είναι κι αυτός προϊόν του Σαμπιονά, είναι κι αυτός αθόρυβος παίκτης, όχι κανένα σπουδαίο όνομα, αλλά που πάντα έκανε σοβαρά και καλά τη δουλειά του. Κι ο Μοντέστο στα 32 είχε έρθει στον Ολυμπιακό, αρχικά μας…ξίνισε, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ένα πολυτιμότατο εργαλείο, που βοηθούσε τόσο στη μεσαία γραμμή σαν εξάρι, όσο και στην άμυνα, άλλοτε σαν στόπερ κι άλλοτε σαν δεξί μπακ.

Ο Ρομάο λοιπόν είναι ένας αμυντικός μέσος, που έχει παίξει με επιτυχία και σαν 8άρι, αλλά και σαν στόπερ. Ακόμη και δεξί μπακ! Ένας κατά βάση αμυντικογενής ποδοσφαιριστής, με συνέπεια στην απόδοσή του επί σειρά ετών, αλλά και χωρίς τραυματισμούς, κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

Κι επειδή πολλές φορές έρχονται παίκτες έτσι αθόρυβα και χωρίς πρωτοσέλιδα, αλλά αποδεικνύονται πολυτιμότατοι στην πορεία του χρόνου, ας περιμένουμε τι ψάρια θα πιάσει ο Ρομάο. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν έχει θέμα με τα απίστευτα χιλιόμετρα που έχει καταγράψει στην καριέρα του, θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Και κάτι άσχετο.

Διαβάζω κι ακούω ότι ο Ολυμπιακός τελευταία στιγμή απέσυρε την υποψηφιότητα του Θ. Γιαννίκου στην προεδρία της Λίγκας, επειδή δεν του έβγαιναν τα κουκιά.

Με όλο το σεβασμό στους συναδέλφους, αλλά εγώ βγήκα σήμερα στις 10.30 το πρωί στο ράδιο και ήμουν ξεκάθαρος, ότι ο Γιαννίκος δεν θα έβαζε για πρόεδρος της Λίγκας. Κι ακόμη προεξόφλησα ότι ο Ολυμπιακός θα έριχνε λευκό για τον Στράτο, άσχετα αν ήταν βέβαιο ότι θα βγει παμψηφεί.

Πως λοιπόν ο Γιαννίκος αποσύρθηκε τελευταία στιγμή από τις εκλογές κι εγώ το είχα πει από το πρωί; Και το είχα γράψει και στην εφημερίδα, άρα το ήξερα από χθες το βράδυ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x