Κύπελλο Ελλάδας

Ένας… άλλος Ολυμπιακός

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με τον Τύρναβο βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Χάρα, που λογικά θα κάνει ντεμπούτο. Σχεδόν όλοι οι βασικοί θα πάρουν ανάσες απ’ τον Περέιρα.

Το ευρύ 3-0 απ' τον πρώτο αγώνα δίνει την ευκαιρία στον Βίτορ Περέιρα και να ξεκουράσει παίκτες και να δώσει ευκαιρίες σε άλλους, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Τύρναβο, την προσεχή Τετάρτη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για διάφορους λόγους (τραυματισμοί, ανάσες, Κόπα Άφρικα, τακτική) τους Μήτρογλου, Αφειλάι, Σιόβας, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Ομάρ, Μανιάτης, Εντινγκά, Τσόρι, Κασάμι, Ντοσεβί, Γκαζαριάν και Ολαϊτάν!

Απ' την άλλη, στους «εκλεκτούς» βρίσκεται για πρώτη φορά ο Φράνκο Χάρα που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να κάνει ντεμπούτο με τον ερυθρόλευκη φανέλα, δίνοντας έξτρα λόγο στους φίλους της ομάδας να δουν από κοντά την παρθενική εμφάνιση του Αργεντινού.

Η αποστολή: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Χάρα, Βέργος, Σάλιακας, Φουστέρ, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Λάτσι, Πελέ, Μπενίτες, Σαλίνο, Ντουρμάζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x