Ευρώπη

Ένας «Έλληνας» στη Νταρουσάφακα

Ο Τζαμόν Γκόρντον υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών με τη Νταρουσάφακα. Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού αποκάλυψε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην τουρκική ομάδα μέσω Twitter.

Μετά τη συμφωνία με τον τεχνικό, Οκτάι Μαχμούτι, η Νταρουσάφακα προέβη σε μια ακόμα σπουδαία κίνηση, αυτή την φορά για την ενδυνάμωση του ρόστερ της.

Συγκεκριμένα, ο Τζαμόν Γκόρντον αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας της τουρκικής ομάδας, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Την μεταγραφή αυτή επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.




Γνωστός είναι στα… λημέρια μας ο 30χρονος γκαρντ, κυρίως από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2010-2011, αλλά και από την αμέσως προηγούμενη χρονιά που αγωνιζόταν με την φανέλα του Αμαρουσίου.

Από το καλοκαίρι του 2011 ανήκει στο τουρκικό πρωτάθλημα, αρχικά στην Γαλατάσαραϊ και στη συνέχεια στην Αναντόλου Εφές. Την περσινή σεζόν, ο Γκόρντον είχε κατά μέσο όρο 9.9 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x