Stoiximan Super League

Ένας-ένας επιστρέφουν

Μέρος της σημερινής προπόνησης του Ολυμπιακού ακολούθησε ο Ντελβίν Εντινγκά, ενώ κανονικά προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Μίτσελ ήταν στην ευχάριστη θέση να δει έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας του να ακολουθεί μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Ντελβίν Εντινγκά ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος μαζί με τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια έκανε και ατομικό στο γήπεδο (και με μπάλα).

Από την πλευρά του, ο Αριέλ Ιμπάγασα προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη μέρα συνεχόμενη. Ο Ολαϊτάν έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο, ενώ θεραπεία και γυμναστήριο (συν πισίνα) έκανε ο Βλάντιμιρ Βάις.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις χωρίς μπάλα, δουλεύοντας τη δύναμη, τη φυσική κατάσταση και την εκρηκτικότητά τους. Στη συνέχεια, δούλεψαν με μπάλα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη γρήγορη και σωστή κυκλοφορία της, στη διατήρηση της κατοχής και την πίεση προς τον αντίπαλο.

Αύριο, Πέμπτη 13/11, οι Πειραιώτες θα δώσουν φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου, το οποίο δεν θα είναι ανοιχτό για το κοινό.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x