Επικαιρότητα

Ένας νεκρός από το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Τη ζωή του στην άσφαλτο έχασε ένας 22χρονος οδηγός σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.

Μια ζωή χάθηκε στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν λίγο στη Θεσσαλονίκη, στο δρόμο Πανοράματος- Χορτιάτη, ενώ τουλάχιστον ακόμα τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με δύο λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, νεκρός είναι ο 22χρονος οδηγός του ΙΧ που σύμφωνα με το thesstoday.gr υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Από τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο άτυχος οδηγός επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο του ΟΑΣΘ, αλλά συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερο λεωφορείο του Οργανισμού που εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Λόγω του τροχαίου παρέλυσε ο συγκεκριμένος δρόμος και με δυσκολία κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της τροχαίας.

Όπως έγινε γνωστό, από το τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά επιβάτες των αστικών λεωφορείων καθώς κι ένας από τους δύο οδηγούς.

Η πρωινή βροχόπτωση και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Σε αρκετές περιπτώσεις καταγράφηκαν τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές, στα οποία κλήθηκε να επιληφθεί η τροχαία.

inner

inner

inner

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x