Χάντμπολ

Ένας πρωταθλητής στην Ορμή

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης θα είναι ο νέος τεχνικός της Ορμής Πατρών Λουξ μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Οι πρώην πρωταθλήτριες Ελλάδος στην Α1 χάντμπολ γυναικών συμφώνησαν με τον δυο φορές πρωταθλητή στους άνδρες με τον ΠΑΟΚ τεχνικό μέχρι τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός της Εθνικής Νέων θα μεταβεί το Σάββατο στην Πάτρα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ίσως κάτσει στον πάγκο στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό Κοζάνης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Κόγκας, τόνισε πως: «Μετά το ξάφνιασμα που προκάλεσε η αιφνίδια αποχώρηση του κ. Στογιάνοβιτς από την ομάδα, αλλά και η πολύ κακή εμφάνιση των αθλητριών στον αγώνα με τη Νέα Ιωνία, η πρόσληψη ενός καταξιωμένου προπονητή, ώστε να μπει ξανά η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, ήταν μονόδρομος και τη βρήκαμε στο πρόσωπο του Στέλιου Σεϊρεκίδη, τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο νέος προπονητής των «Λέαινων» τόνισε πως: «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο γυναικείο χάντμπολ. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πολύ δουλειά, για να φέρουμε ξανά την Ορμή Λούξ στη θέση που της ανήκει. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x