Ισπανία

Ένας… Ρονάλντο κάθε 60 χρόνια!

Δέκα γκολ στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Primera Division έχει πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεπερνώντας σημαντικούς σκόρερ στην Ισπανία και είναι ο μοναδικός με ανάλογες επιδόσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο παρελθόν δείχνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο πως έχει αφήσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε στην έναρξη της φετινής σεζόν.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει να σημειώσει ρεκόρ, σκοράροντας δέκα φορές στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Primera Division.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος ισοφάρισε την επίδοση των Πανίνιο και Κουμπαλά, την ώρα που ο Νεϊμάρ, ο Μέσι και ο Μάντζουκιτς έχουν τέσσερα, πέντε και εννιά γκολ λιγότερα.

Στη δεκαετία του ’50, ο Κουμπαλά πρώτα (1953) και ο Πανίνιο αργότερα (1954) είχαν πετύχει δέκα γκολ στις πρώτες έξι αγωνιστές, κάτι που δεν είχαν κάνει ποτέ ο Ντι Στέφανο και Θάρα, δύο από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της «βασίλισσας της Ευρώπης».

Έτσι ο Ρονάλντο έγινε ο μοναδικός παίκτης της Ρεάλ που σημειώνει τη συγκεκριμένη επίδοση, έχοντας ως θύματα την Κόρδοβα, την Μπιλμπά, την Ντεπορτίβο, την Έλτσε και τη Βιγιαρεάλ. Επίσης, ο «CR7» έχει σημειώσει και ένα τέρμα στο 5-1 επί της Βασιλείας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, ενώ είχε πετύχει και δύο γκολ στο Σούπερ Καπ Ευρώπης με αντίπαλο τη Σεβίλλη.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x