Κώστας Νικολακόπουλος

Ένας συγκλονιστικός Ισπανός!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταθέτει στο www.sport-fm.gr την άποψή του για τον παίκτη-αποκάλυψη του θριάμβου του Ολυμπιακού.

*** Για πολύ κόσμο ήταν ο Μιλιβόγεβιτς η μεγάλη αποκάλυψη του Ολυμπιακού στην χθεσινή τεράστια νίκη του. Για εμένα ήταν ο Μποτία.

*** Όχι ότι ο Σέρβος δεν ήταν πολύ καλός. Πάρα πολύ καλός ήταν. Όμως, αυτός μας είχε προϊδεάσει από το ντεμπούτο του το περασμένο Σάββατο.

*** Για τον Ισπανό, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, είχαμε όλοι τις ‘ανησυχίες’ μας. Έτσι δεν είναι; Αυτό που λέγαμε, για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, ήταν ότι, «τουλάχιστον ακόμη δεν μας γεμίζει το μάτι».

*** Ε, ο Μποτία που δεν μας γέμιζε το μάτι, «γέμισε» φοβερά χθες την μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού. Ήταν συγκλονιστικός!

*** Κι η εμφάνισή του, στο μόλις πρώτο παιχνίδι του σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αν σκεφθούμε πως ούτε ο παίκτης που ήταν δεξιά του, ο Ομάρ, ούτε ο παίκτης που ήταν αριστερά του, ο Αμπιντάλ, έπιασαν χθες άριστη απόδοση. Καλοί ήταν, όμως είχαν κι οι δύο «θεματάκια».

*** Ο Μποτία ήταν ένας αμυντικός ογκόλιθος απέναντι σε μία ομάδα με φοβερούς επιθετικούς. Κι αν προσέξατε, ουκ ολίγες φορές συμπαίκτες του, από τον Ρομπέρτο ως τον Αμπιντάλ και τα άλλα παιδιά, έσπευδαν να τον συγχαρούν κατά τη διάρκεια του αγώνα για τις επεμβάσεις του, ορισμένες εκ των οποίων ήταν καμικάζι.

*** Σίγουρα πρέπει να τον δούμε και σε άλλα ματς, στα οποία ο Ολυμπιακός θα παίξει πιο «ανοικτά», γιατί πάντοτε για τους στόπερ και δη τους πιο ψηλούς δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Αλλά όταν μπορείς και τα καταφέρνεις σε τόσο υψηλό επίπεδο, προδιαθέτεις τον άλλο τι μπορείς να δώσεις.

*** Κι αν όλα πάνε καλά και εξελιχθούν όπως μπορεί να εξελιχθούν, θα θυμόμαστε ότι ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε μόνο την Ατλέτικο, αλλά κι ένα ικανότατο στόπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x