Βόλεϊ

Μία θα χαρεί, μία θα κλάψει…

Την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει στην Τούμπα ποια εκ των Λαμίας ή ΜΕΝΤ θα ακολουθήσει την ΑΕΚ στην Α2 βόλεϊ των ανδρών και ποια θα παραμείνει στη Volley League στο μεταξύ τους ματς για τα πλέι άουτ.

Η Λαμία έχει 24 βαθμούς και η ΜΕΝΤ 22, άρα η Λαμία θα παραμείνει στην κατηγορία με οποιαδήποτε νίκη, αλλά και με ήττα με 3-2 σετ. Αντίθετα, η ΜΕΝΤ χρειάζεται μόνο νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ.

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν στη διάθεσή τους τον αρχηγό τους, Δημήτρη Χατζηηλιάδη, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Σπύρος Φίνος είπε πως: «Είμαστε πανέτοιμοι. Η Λαμία είναι καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Είναι φαβορί, γιατί ενισχύθηκε και έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο, έναν δεύτερο γύρο καλύτερο από εμάς. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα και με καλή ψυχολογία».

Στη Λαμία δηλώνουν πως θα διεκδικήσουν τη νίκη για να τελειώσουν τα πλέι άουτ αήττητοι. Ο Θανάσης Κατσιγιάννης, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, είπε πως: «Το ματς με τη ΜΕΝΤ είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε καλή εμφάνιση, θα είμαστε καλύτεροι και θα ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της ομάδας για να πάρουμε το παιχνίδι».

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, η ΜΕΝΤ είχε νικήσει τη Λαμία με 3-1 στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο δεύτερο γύρο η Λαμία πήρε το ματς με 3-0 στο Χαλκιοπούλειο. Στα πλέι άουτ, η Λαμία επικράτησε με 3-0 σετ στη Φθιώτιδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x