Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ένας χρόνος στη μπάλα είναι αιωνιότητα!

Αν η προϊστορία βοηθάει στα προγνωστικά, τότε το γεγονός πως η Τσελσι θα είναι ανήμερα τα Χριστούγεννα στην κορυφή της βαθμολογίας προμηνύει σαμπάνιες τον Μάιο! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μπορεί ο Αντόνιο Κόντε να έκανε λόγο για μάχη τίτλου ανάμεσα σε έξι ομάδες ωστόσο με μία διαφορά έξι πόντων από τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ αυτή τη στιγμή ίσως το πιο "ανησυχητικό" για τους διώκτες της Τσέλσι να είναι η εικόνα που εμφανίζει! Σταθερή και σίγουρη με μια ομοιογένεια που φέρνει καρπούς και κυρίως ικανότητα στο να κρατά το μηδέν στην άμυνα! Ήταν η ένατη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη φέτος και η απόκρουση του Κουρτουά στο σουτ του Φαν Άανχολτ στο τέλος πανηγυρίστηκε από τον Κόντε ίσως και πιο πολύ από το γκολ του Φάμπρεγκας!

Αυτά τα "παρεξηγημένα" 1-0 και 0-1 που πέτυχε η πρωτοπόρος, στα δύο τελευταία ματς είναι νίκες τίτλου! Αυτές που δίνουν τρίποντα που διατηρούν την αισιοδοξία και κυρίως κάνουν τον αντίπαλο να μην αισθάνεται στη διάρκεια του ματς πως θα απειλήσει! Φυσικά και έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα και στην Αγγλία έχουν καλυφθεί μεγαλύτερες διαφορές και πιο αργότερα στη σεζόν ωστόσο δεν μπορεί να μη δώσει κάποιος τα εύσημα στον Κόντε για το πως άλλαξε την εικόνα της ομάδας του!

Η ατάκα πως στο ποδόσφαιρο ένας χρόνος είναι αιωνιότητα, μπορεί να είναι πολυφορεμένη, ωστόσο παραμένει διαχρονικά απόλυτα σωστή! Η Τσέλσι που πέρσι, τέτοιες μέρες ακόμα ήταν μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού σήμερα κάνει σχέδια για να ξεφύγει με νίκη εναντίον της Κρίσταλ Πάλας εννέα πόντους πριν παίξουν οι άλλοι, είναι βέβαιο πως θα περάσει υπέροχα Χριστούγεννα!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστο Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x