Euro 2024

Βασικός ο Σίλντενφελντ, εκτός ο Πράνιτς, «ζεστός» o Πέρισιτς

Η Κροατία επικράτησε 2-1 του Μάλι σε φιλικό προετοιμασίας των νικητών για το Μουντιάλ 2014. Ενδεκαδάτος ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενώ έμεινε εκτός αποστολής ο Ντάνιελ Πράνιτς. Δύο γκολ ο Πέρισιτς.

Δώδεκα ημέρες πριν το εναρκτήριο ματς για το Μουντιάλ 2014 κόντρα στην οικοδέσποινα Βραζιλία, η Κροατία φιλοξένησε το Μάλι στο Γκράντσκι, νικώντας με 2-1. Τα δύο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε (15’, 64’) ο μεσοεπιθετικός της Βόλσμπουργκ, Ιβάν Πέρισιτς, ενώ μείωσε ο Σέικ Ντιαρά στο 79ο λεπτό. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, που φέτος έπαιξε στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την Ντιναμό Μόσχας. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμεινε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κροατία (Ν. Κόβατς): Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Σίλντενφελντ, Βιντά (60’ Βρσάλικο), Ράκιτιτς, Βουκόγεβιτς, Όλιτς (73’Εντουάρντο), Πέρισιτς (67’Ρέμπιτς), Σαμίρ (60’ Κόβατσιτς) Μάτζουκιτς (Γέλαβιτς).

Στον πάγκο έμειναν οι: Τσοπ, Λόβρεν, Σούμπασιτς, Μπουμπνιτς, Μπρόζοβιτς, Πάσαλιτς.

Μάλι (Χ. Κάσπερστακ): Ντιακιτέ, Ταμπουρά, Ντιαβαρά. Κουλιμπαλί, Εντιαγέ (Τραορέ), Τραορέ, Σακό (76’ Ντιαρά), Ντουμπιά, Γιαταμπαρέ, Τουρέ, Ντίκο (76’ Κουλιμπαλί).

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπερθέ, Ντεμπελέ, Κουλιμπαλί, Εντιαγέ, Σο.






Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x