Γενικά

Ενδέκατη στην Ορλεάνη η Βουγιούκα

Με οριακή διαφορά η Βάσω Βουγιούκα ηττήθηκε απ' την Ροσέλα Γκρεγκόριο στους «16» του Κυπέλλου Κόσμου που γίνεται στη Γαλλία και κατατάχθηκε στην ενδέκατη θέση.

Η παρουσία της Βάσως Βουγιούκα στο Κύπελλο Κόσμου που διεξήχθη στη Γαλλία σταμάτησε πρόωρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της Σπάθης γνώρισε την ήττα στη φάση των 16 από την Ροσέλα Γκρεγκόριο. Σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα η Βουγιούκα έχασε με οριακή διαφορά από την Ιταλίδα αθλήτρια με 15-14 και περιορίστηκε στην 11η θέση.

Το τουρνουά της Ορλεάνης ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και αγωνίστηκαν συνολικά 175 αθλήτριες.

Η Βουγιούκα ξεκίνησε κατευθείαν από το ταμπλό. Στο γύρο των 64 απέκλεισε την Κινέζα Γιου Τσιντίνγκ με 15-8. Στους 32 dδεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την επίσης Κινέζα Γιν Χαϊγιούν και κέρδισε με 15-8, ενώ στους 16 «λύγισε» από την Γκρεγκόριο.

Στην ίδια διοργάνωση αγωνίστηκαν και η Μαρίνα Παΐζη και η Ζωή Βάχλας με προσωπική κάλυψη εξόδων. Η Παΐζη κατετάγη στην 110η θέση. Στο πουλ πέτυχε τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες, αλλά στο νοκ άουτ έχασε από τη Ρωσίδα Σατάλοβα με 15-12.

Η Ζωή Βάχλας κατετάγη στην 131η θέση. Στους ομίλους σημείωσε δύο νίκες και τέσσερις ήττες, ενώ στα νοκ άουτ αποκλείστηκε από την Αμερικανίδα Τόμπσον (15-13).

Στη Μπρατισλάβα/ Ξίφος Μονομαχίας ο Κωνσταντίνος Μέκρας αγωνίστηκε στο κύπελλο Κόσμου Νέων. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος και δεν κατάφερε να περάσει τους ομίλους. Με απολογισμό 2 νίκες και 4 ήττες κατετάγη στην 202η θέση σε σύνολο 250 αθλητών

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x