Ισπανία

Ενδιαφέρον από Αγγλία για Κασίγιας

Στο στόχαστρο των Μάντστεστερ Σίτι και Άρσεναλ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης λόγω των περιορισμένων παιχνιδιών στα οποία αγωνίζεται.

Ο Ίκερ Κασίγιας θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να αγωνίζεται στα γήπεδα της Βραζιλίας με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Έτσι, σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς έχει χάσει την φανέλα του βασικού τερματοφύλακα, με ομάδες από την Αγγλία να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Πιο συγκεκριμένα, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ θέλουν τον Ισπανό τερματοφύλακα και αναμένεται να μονομαχήσουν για την απόκτησή του. Οι δυο ομάδες θέλουν κάτι παραπάνω από τον Τζον Χάρτ και τον Βόιτσεχ Σέζνι αντίστοιχα.

Ο Κάρλο Αντσελότι έιχε ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του ότι ο Κασίγιας θα χρησιμοποιείται ως βασικός μόνο στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν φαίνεται να αρέσει στον Ισπανό και έτσι το μέλλον του παραμένει αμφίβολο.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από την Μάντσεστερ Σίτι ή την Άρσεναλ αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτσαπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x