Stoiximan Super League

«Ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό για Σεμπάγιος»

Μεταξύ των συλλόγων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πάμπλο Σεμπάγιος είναι ο Παναθηναϊκός, όπως παραδέχθηκε ο μάνατζερ του Παραγουανού επιθετικού της Μποταφόγκο.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Πάμπλο Σεμπάγιος, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Παραγουανού επιθετικού της Μποταφόγκο.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και δεν είναι λίγοι οι παίκτες που ψάχνουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ένας από αυτούς είναι και ο 28χρονος άσος, με τον εκπρόσωπό του να είναι στην Ευρώπη και να συζητά με διάφορους συλλόγους.

«Περιμένουμε εξελίξεις με κάποιους συλλόγου που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, όπως η Ράγιο Βαγεκάνο, ο Παναθηναϊκός και κάποιες από τη Γερμανία. Ελπίζω ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουν βρει κάτι. Η κατάσταση του Πάμπλο στην Μποταφόγκο είναι ίδια με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να παίξουν σε άλλη ομάδα», τόνισε ο Έντερ Ζενλούκας στην «LANCE!Net».

Εκτός από διάφορες ομάδες της Λατινικής Αμερικής, ο Σεμπάγιος έχει παίξει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ρωσικής Σαμάρα για έξι μήνες, όπου έπαιξε σε 21 ματς (1 γκολ και πέντε ασίστ). Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 154 αγώνες, στους οποίους είχε 36 τέρματα και 21 ασίστ.

Δείτε τα σχετικά βίντεο





Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x